Επεισοδιακή σύλληψη 36χρονου στην Πάφο - Εντοπίστηκε με κλεμμένο αυτοκίνητο

Διάταγμα προσωποκράτησης δύο ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 36χρονου και 18χρονης, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και παράνομης κατοχής περιουσίας.

 

Το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 31χρονου, σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία, κλάπηκε στις 28 Νοεμβρίου, 2017, στην πόλη Πάφου και μετά από πληροφορία στην Αστυνομία εντοπίστηκε γύρω στις 9.30 το βράδυ χθες 3 Δεκεμβρίου, 2017, να βρίσκεται σταθμευμένο σε σημείο της πόλης Πάφου.

 

Στο ίδιο σημείο εντοπίστηκε 36χρονος, ο οποίος τράπηκε σε φυγή πεζός, ωστόσο τα μέλη της Αστυνομίας τον ανέκοψαν για έλεγχο και μετά από σωματική έρευνα εντόπισαν στην κατοχή του τα κλειδιά του πιο πάνω αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του για αυτόφωρο αδίκημα.

 

Πλησίον του σημείου εντοπίστηκε και 18χρονη, στην κατοχή της οποίας εντοπίστηκαν στη συνέχεια από μέλη της Αστυνομίας, δύο κλειδιά αυτοκινήτων και μία φωτογραφική μηχανή, για τα οποία η 18χρονη δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

 

Οι 36χρονος και 18χρονη τέθηκαν υπό κράτηση και παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης τους για δύο ημέρες, μετά από αίτημα της Αστυνομίας για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο ΠΔΣ για τα περί εγγραφών εταιρειών στο Ντουμπάι από δικηγόρους-«Εκθέτουν τη Δημοκρατία»
Αναβλήθηκε η δίκη της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας που κατηγορείται για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Χειροπέδες σε 20χρονο που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις έξω από πανεπιστήμιο στη Λευκωσία
Πώς τοποθετείται ο ΠΔΣ για την έκθεση Ελεγκτικής-«Επείγουσα ανάγκη η σύσταση Ανεξάρτητης Υπηρεσίας Δικαστηρίων»
Μη παραδοχή απάντησαν σε όλες τις κατηγορίες Νεκτάριος και Πορφύριος
Παραδόθηκε στις φλόγες όχημα 27χρονου
Ντρίμπλαραν τα μέτρα της Αστυνομίας στον Πριέτο οι εμπρηστές, δεν στάθηκαν εμπόδιο στους δράστες οι περιπολίες
Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτωσης καγκουρό έδωσε η νεκροτομή-Πιθανόν να μεγαλώσει ο κύκλος των εμπλεκόμενων
Ανεξάρτητους ποινικούς κατήγορους ζητά από Εισαγγελέα η οικογένεια του Θανάση-Δείχνει τις νέες μαρτυρίες και τα ποινικά Σταυριανού
Δεύτερη απάτη με ψευδή εταιρεία κρυπτονομισμάτων-Στέλνουν μηνύματα σε ανυποψίαστους πολίτες