Το ψηφοδέλτιο για την πρώτη Κυριακή των Προεδρικών Εκλογών

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Έφορος Εκλογών Δημήτρης Δημητρίου για την έγκριση του ψηφοδελτίου της πρώτης Κυριακής των Εκλογών.
 
Μετά την κατάθεση και την έγκριση και των εννέα υποψηφιοτήτων χθες το απόγευμα, σήμερα εγκρίθηκε και υπογράφηκε από εκπροσώπους όλων των υποψήφιων πλην του Χάρη Ασιστείδου το ψηφοδέλτιο των εκλογών. 
 
Η σειρά των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο θα είναι πρώτα οι υποψήφιοι που στηρίζονται από ένα κόμμα, στη συνέχεια οι υποψήφιοι που στηρίζονται από συνεργασίες κομμάτων και τέλος οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά.
 
Για αυτό το λόγο πρώτος στο ψηφοδέλτιο θα είναι ο Χρίστος Χρίστου που στηρίζεται από το ΕΛΑΜ, δεύτερος ο Μιχάλης Μηνάς που στηρίζεται από το ΟΑΔ, τρίτος ο Νικόλας Παπαδόπουλος που στηρίζεται από συνεργασία κομμάτων και ακολούθως οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά.
 
Δείτε τη σειρά των υποψηφίων
 
Χρίστος Χρίστου, Μιχάλης Μηνά, Νικόλας Παπαδόπουλος, Νίκος Αναστασιάδης, Χάρης Αριστείδου, Ανδρέας Ευστρατείου, Χριστάκης Καπηλιώτης, Γιώργος Λιλλήκας και Σταύρος Μαλάς.
 
 

Δειτε Επισης

Στη Γαλλία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την Διάσκεψη του ΟΗΕ για τους Ωκεανούς
Το (never)surrender των κομμάτων στην ανυποληψία, οι ασφυκτικές πιέσεις και οι σύγχρονοι «σωτήρες»
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»
Οι δαίμονες της ΕΔΕΚ, η επιβολή ατζέντας στον Αναστασίου και η απομάκρυνση του στόχου επανένταξης
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας
Αυστηρό μήνυμα Αννίτας-«Όσοι ονειρεύονται να φτιάξουν κόμματα για να πλήξουν τον ΔΗΣΥ θα μας βρουν απέναντι»
Παραμένει ο προγραμματισμός για νέα πολυμερή στα τέλη Ιουλίου-Ανασκόπησαν την πρόοδο Γεραπετρίτης και Ολγκίν
Άνοιξαν όλες οι πληγές στην ΕΔΕΚ-Αντιπαράθεση Παπαδάκη και Σιζόπουλου, εκνευρισμένος ο Αναστασίου
Τσαλαπατά το Κυπριακό για να κάνει «προεκλογική» ο Τατάρ-Ανεβάζει την ένταση της μουρμούρας συνεχώς