Ένας υποψήφιος Πρόεδρος, πρώην μοναχός, με 8 παιδιά και θέση στο βιβλίο ρεκόρ Guiness

Γεννήθηκε στην Επαρχία Πάφου 16 Φεβρουαρίου 1961. Όταν τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο,  όπως σημειώνει ο ίδιος, λόγω φτώχειας που μάστιζε την εποχή εκείνη πήγε στην Ιερά Μονή Αγ Νεοφύτου.
 
Υπηρέτησε εκεί ως δόκιμος Μοναχός φοιτώντας παράλληλα στο Β Γυμνάσιο Πάφου. Μετά πήγε  στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου παρακολούθησε μαθήματα Θεολογίας. Ακολούθως ήλθε στην Κύπρο και  υπηρέτησε την Εθνική Φρουρά.
 
Παντρεύτηκε και απόκτησε 8 παιδιά. Υπήρξε ποδοσφαιριστής του Αθλητικού Συλλόγου Πάφου «Ευαγόρας Παλλικαρίδης» .
Δούλεψε στη Βιομηχανία Μεταλλικών Σωλήνων και μετά άνοιξε δική του  Επιχείρηση Ειδών Γάμου.
 
Η πιο σημαντική στιγμή στην εργασιακή του  καριέρα, όπως σημειώνει  είναι ότι το 2007 βραβεύτηκε από το Guinness World Record κατασκευάζοντας το πιο μεγάλο Νυφικό ανά το παγκόσμιο.
 
Είναι δίπλα στους Πολύτεκνους, τους φτωχούς, τους αδικημένους τους  οποίους αντιπροσωπεύει. Είναι επιχειρηματίας – πολιτικός που αγαπά να λέει και να πράττει την αλήθεια και τα καλά έργα προς όφελος των συνανθρώπων του.
 
Αυτό είναι το επίσημο βιογραφικό του Αντρέα Ευστρατίου του βετεράνου των εκλογικών αναμετρήσεων που μετέχει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2000 και εντεύθεν.
 

Δειτε Επισης

Πάνω από 100 νεκροί στη Γάζα από επιδρομές του Ισραήλ σε αμάχους που περίμεναν βοήθεια
Αποτροπή τρομοκρατικής συνωμοσίας στο Κάιρο-Τρεις νεκροί σε ανταλλαγή πυρών
Η δασκάλα σύμβολο του αντικατοχικού αγώνα-Δίδασκε για 23 χρόνια παιδιά που έμειναν στην κατεχόμενη Κύπρο
Έκρηξη βόμβας σε όχημα 74χρονου, επηρεάστηκαν άλλα δύο αυτοκίνητα-Εντοπίστηκε δοχείο με εύφλεκτη ύλη
Οι Ταλιμπάν, οι Takata και οι αλυσιδωτές συνέπειες των λαθών των κρατικών λειτουργών
Δύσκολος ο εντοπισμός των παράνομων βρεφοκομικών σταθμών-Δυσβάστακτο το κόστος φοίτησης
Θετικό βήμα μεν, ελλιπές δε το κουμπί πανικού-«Για ένα θύμα που κινδυνεύει, κάθε δευτερόλεπτο μετρά»
Νέα εποχή για τη διαχείριση των τ/κ περιουσιών-Οι τρεις κατηγορίες και η μοριοδότηση που βάζει τάξη
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ για τα 13,8 εκατ. ευρώ
Βλέπει παράθυρο ελπίδας μετά την διάσκεψη στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ-«Το τείχος της κατοχής δεν είναι αδιαπέραστο»