Τα «έχωσε» στα ΜΜΕ ο Μηνάς: «Είστε υπηρέτες του ψεύδους. Θα σας πολεμήσω»

Με πυρά στους δημοσιογράφους, τους δημοσκόπους, στους εκδότες και γενικά στο σύστημα κατέθεσε επίσημα την υποψηφιότητα του ο Πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης, Μιχάλης Μηνάς.
 
 
Όπως ανέφερε «οι δημοσιογράφοι είναι υπηρέτες του ψεύδους» ενώ υποστήριξε ότι οι Προεδρικές εκλογές θα έχουν ανατροπές και «οι δημοσκόποι θα αλλάξουν επάγγελμα».
 
«Το ΥΠΕΣ λειτουργεί καλά. Μας βοηθούν και μας καθοδηγούν. Όμως υπάρχουν σοβαρά θέματα που παραβιάζονται νόμοι. Δεν υπάρχει κάποιος να βάλει στοπ. Επιτελεία έχουν ξεπεράσει το όριο τους 1 εκατομμυρίου με τεράστιες διαφημίσεις και αφίσες. Θα πω ότι ο Γενικός Ελεγκτής είπε πως είναι εξόφθαλμο πως έχουν ξεπεράσει το όριο, κάτι που είναι αθέμιτος ανταγωνισμός. Ίσως αυτό να είναι αντισυνταγματικό. Ίσως κάποιος να εφεσιβάλει το αποτέλεσμα των εκλογών», είπε αρχικά ο κ. Μηνάς.
 
Στη συνέχεια απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας ότι «είναι λυπηρό να πως ότι βρίσκομαι μπροστά σας. Σαν δημοσιογράφοι, τα ΜΜΕ, έχω παρατηρήσει πως είστε υπηρέτες του ψεύδους και της παραπληροφόρησης. Είναι ντροπή σας. Γιατί δεν παρουσιάζεται την σωστή εικόνα του πιο σημαντικού πράγματος στη χώρα. Των προεδρικών εκλογών».
 
«Έχουμε έγνοια γιατί αυτές θα είναι σκληρές εκλογές. Θα εκπλαγείτε. Οι δημοσκόποι θα αλλάξουν επάγγελμα. Ο κόσμος δεν εκφράζεται, θα εκφραστεί στις 28 Ιανουαρίου του 2018. Εύχομαι οι εκλογές να διεξαχθούν σε κόσμια πλαίσια. Κλείνοντας θέλω να πω πως δεν υπάρχει φαβορί, διότι προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν κάποιες τάσεις για πολλούς και διάφορους λόγους. Προβλέπουμε πως οι εκλογές θα κριθούν με ένα πολύ μικρό αριθμό ψήφων», ανέφερε ο υποψήφιος Πρόεδρος.
 
Κλίνοντας ο Μιχάλης Μηνάς ζήτησε συγνώμη αν ήταν λίγο επικριτικός, διευκρινίζοντας ότι «είναι γιατί ότι νέο υπάρχει στην Κύπρο, το σύστημα προσπαθεί να το κόψει. Εμείς σαν ΟΑΔ δεν θα αφήσουμε κανένα να κόψει το κόμμα μας. Βλέπουμε ότι τα μέσα μας πολεμούν και εμείς θα τα πολεμήσουμε με τον τρόπο που ξέρουμε. Βλέπουμε μια τρομερή προκατάληψη εναντίον των νέων κομμάτων, αλλά στέλνω μήνυμα στους καναλάρχες και τους εκδότες πως αυτό που φοβούνται θα το πάθουν. Είμαστε το νέο εναντίον του κατεστημένου. Θα δούμε ποιος θα μιλήσει στο τέλος».
 

Δειτε Επισης

Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Σύντομα η βοήθεια στη Γάζα από την Κύπρο μέσω της προσωρινής προβλήτας
Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό στη Λευκωσία- Συμμετέχουν οκτώ Κράτη Μέλη της Ε.Ε
Ευγνωμοσύνη του ΟΗΕ προς την Κύπρο για το θαλάσσιο διάδρομο προς τη Γάζα
Ασήκωτες οι ευθύνες και της ΕΦ για τον Θανάση-Η ασυδοσία, τα ψεύδη και η προσπάθεια συγκάλυψης
Η ανάγκη για διαφάνεια, οι επαναλαμβανόμενοι πρωταγωνιστές και ο πολιτικός αντίκτυπος
Δημοσιοποιείται το αποτέλεσμα των ανώνυμων καταγγελιών στην Αρχή-Η ενημέρωση για τις πρώτες δύο αποφάσεις
Δημοσκόπηση για τα πέντε χρόνια ΓεΣΥ-Τα πλεονεκτήματα και ο βαθμός ικανοποίησης των δικαιούχων
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Η κυβέρνηση της Ισπανίας αρνήθηκε να δώσει άδεια ελλιμενισμού σε πλοίο που μετέφερε όπλα στο Ισραήλ