To δώρο του Καρεμπέ στον Αναστασιάδη (pics)

Το προεδρικό μέγαρο επισκέφθηκε ο Επίτιμος Προσκεκλημένος του Football Stars Day Κριστιάν Καρεμπέ, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. Ο Πρωταθλητής Κόσμου και Ευρώπης Κριστιάν Καρεμπέ, που είναι ο Ambassador του UEFA Foundation for Children, το οποίο στηρίζει το «Γκολ στη Ζωή» χάρισε στον Πρόεδρο μία υπογεγραμμένη φανέλα του της Εθνικής Γαλλίας.
 
Με σύνθημα «Ποδόσφαιρο – Διασκέδαση – Προσφορά» διεξάγεται το προσεχές Σάββατο (30/12) στο ΓΣΠ η Football Stars Day, την οποία συνδιοργανώνουν ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Πρόκειται για μια ημέρα αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο, στην οικογένεια και στην κοινωνική προσφορά, που αρχίζει στις 12:00 το μεσημέρι, κορυφώνεται στις 16:00 και διαρκεί μέχρι τις 19:00. Μια εκδήλωση που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους, όλων των ηλικιών, να πάνε στο γήπεδο και να δουν από κοντά αγαπημένους ποδοσφαιριστές.
 
Αποκορύφωμα της Football Stars Day είναι o αγώνας των θρυλικών άσων των κυπριακών γηπέδων, ο οποίος ξεκινάει στις 16:00 και στον οποίο θα λάβουν μέρος περίπου 50 Legends του κυπριακού ποδοσφαίρου. Θα ακολουθήσει ο αγώνας των All Stars του Πρωταθλήματος Cyta, όπως επιλέχθηκαν μέσα από ψηφοφορία του κοινού. Και οι δύο αυτοί αγώνες θα γίνουν στο κυρίως γήπεδο του ΓΣΠ. Προπονητές των Ξένων θα είναι οι Ιντιάκεθ – Δώνης και των Κύπριων οι Αυγουστή – Χ. Μιχαήλ.
 
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη συνάντηση: