Έκαψαν αυτοκίνητο που δηλώθηκε κλοπιμαίο στη Λεμεσό

Να σβήσουν τα ίχνη των παρανομιών τους προφανώς επιχείρησαν οι δράστες των εμπρησμών δύο αυτοκινήτων που είχαν κλαπεί από Λευκωσία και Λεμεσό στις 4 και στις 15 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.
 
Η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 9.10 χθες βράδυ στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου Ερήμης-Κολοσσίου κατέστρεψε ολοσχερώς το πρώτο αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές, ιδιοκτησίας αλλοδαπού που διαμένει στην Λευκωσία, ενώ το άλλο όχημα ένα Mini Cooper, ιδιοκτησίας τουριστικής εταιρείας στη Γερμασόγεια έμεινε ανέπαφο,  παρόλο που οι εμπρηστές το είχαν περιλούσει με εύφλεκτη ύλη.
 
Η Αστυνομία πέρα από τις εξετάσεις στη σκηνή του εμπρησμού, διενεργεί έρευνες για να διαπιστωθεί κατά πόσο τα κλεμμένα αυτοκίνητα χρησιμοποιήθηκαν σε παράνομες ενέργειες και δραστηριότητες. Εκτιμάται από τις αρχές πως τα οχήματα είχαν κλαπεί από σπείρα διαρρηκτών και χρησιμοποιήθηκαν σε σωρεία διαρρήξεων.
 

Δειτε Επισης

LIVE: Στα χέρια του Γενικού Εισαγγελέα το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-Παραδόθηκε από την Ερευνητική
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία
Πυρκαγιά από μετασχηματιστή της ΑΗΚ στη Γαλάτα
Αθώοι από το εκ πρώτης όψεως Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου-«Καμία μαρτυρία για οργάνωση»
Ομόφωνο ψήφισμα καταδίκης της παράνομης δίωξης Σενέρ Λεβέντ από τη Βουλή
Σε δίκη βαρυποινίτης, επιχειρηματίες και δεσμοφύλακας, ελεύθεροι υπό όρους-Δεν εξασφάλισαν μαρτυρία για ναρκωτικά και προστασία
Τα κόμματα για τη συμπλήρωση 14 ετών από τη φονική έκρηξη στο Μαρί
N. Xριστοδουλίδης για Μαρί: Απευθύνω δημόσια συγνώμη, υπόσχεση για μη επανάληψη τέτοιων λαθών και παραλήψεων
Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στον Άγιο Δομέτιο