Από το «Χόρα», στο «Μπαρμπάρος» και τώρα το γεωτρύπανο

Αν οι Τούρκοι θέλουν να συγκρουστούν με τη διεθνή κοινότητα να αναλάβουν και τις ευθύνες τους, δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής `Αμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας την παρουσία τουρκικού γεωτρύπανου στην περιοχή της Κύπρου, σημειώνοντας πως "προηγουμένως υπήρχε το `Χόρα`, μετά το `Μπαρμπαρός`, και τώρα το γεωτρύπανο" .
 
"Η δημιουργία των αγωγών και η διέλευσή τους από την Ελλάδα θα ενδυναμώσουν τη γεωπολιτική θέση της περαιτέρω και θα λύσουν το ενεργειακό πρόβλημα της Ευρώπης", παρατήρησε, και γνωστοποίησε το ενδιαφέρον και αμερικανικών εταιρειών για τη μεταφορά φυσικού αερίου από την Αλεξανδρούπολη.
 
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε για τα πεπραγμένα του Υπουργείου του, ο κ. Καμμένος εξέφρασε θλίψη για το γεγονός ότι "η Τουρκία μετατρέπεται από χώρα με ευρωπαϊκή προοπτική σε θρησκευτική ισλαμική δημοκρατία".
 
Απέδωσε την προκλητική συμπεριφορά της `Αγκυρας "σε εθνικιστικούς κύκλους στην Τουρκία που κατά καιρούς εμφανίζουν διάφορους χάρτες και σε πολιτικούς που κάνουν δηλώσεις για να αναδειχθούν στο εσωτερικό".
 
"Η Ελλάδα κατέχει το διεθνές δίκαιο. (Οι Τούρκοι) Φωνάζουν για διαφήμιση στο εσωτερικό. Οι κινήσεις των Τούρκων θα απαντηθούν από τους απελευθερωμένους κανόνες εμπλοκής", είπε.
 

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Στo στενό κύκλο του καθηγητή στρέφονται οι έρευνες για τη δολοφονία στην Αγία Παρασκευή-Είχε συνεργό ο δράστης
Ψάχνουν αν εμπλέκεται τρίτο όχημα στο θανατηφόρο με τον 21χρονο-Πετάχτηκε από το παράθυρο η συνοδηγός
Η οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών στη συνάντηση Γεραπετρίτη-Χαφτάρ στη Λιβύη
«Απόβαση» μεταναστών σε παραλία με λουόμενους-Πάνω από 750 άνθρωποι έφτασαν σε Κρήτη και Γαύδο
Μυστήριο γύρω από τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-Τι κατέθεσε η Ελληνίδα πρώην σύζυγός του
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Αγρινίο-Ο 21χρονος Θανάσης κάηκε ζωντανός και οι νοσηλευτές γονείς του τον αναγνώρισαν
Έρευνα στον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεκίνησε η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος στην Ελλάδα