Μάνα και κόρη ως «ηθικοί αυτουργοί» στο εδώλιο για το θάνατο του 70χρονου στη Λεμεσό

Την ποινική δίωξη και των δυο Διευθυντριών, μάνας και κόρης, του οίκου ευγηρίας στην Λεμεσό όπου βρέθηκε νεκρός ο 70χρονος Αντρέας Κυριάκου αποφάσισε ο Γενικός Εισαγγελέας.
 
Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στον Γενικός Εισαγγελέας, ο οποίος αφού τον μελέτησε, αποφάσισε τη δίωξη και των τριών γυναικών και όχι μόνο της 27χρονης αλλοδαπής υπαλλήλου, η οποία κατηγορήθηκε γραπτώς.
 
 
Μάνα και κόρη, κατηγορήθηκαν για την παράνομη εργοδότηση της 27χρονης ενώ μεταξύ άλλων θα κατηγορηθούν για αδικήματα που αφορούν ηθικού αυτουργού και θανάτου εξ αμελείας.
 
Τους «έκαψαν» οι κάμερες
 
Υπενθυμίζεται ότι η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 70χρονου έδειξε ίχνη στραγγαλισμού και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του.
 
Οι ανακριτές της υπόθεσης, παρέλαβαν από τον οίκο ευγηρίας το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης  που κάλυπτε όλους του κοινόχρηστους χώρους και με βάση αυτό φαίνεται ξεκάθαρα η εμπλοκή της 27χρονης υπαλλήλου.
  
Σύμφωνα με τα όσα καταγράφει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, η 27χρονη φαίνεται να σηκώνει από το έδαφος που βρισκόταν προύμυτα ο 70χρονος τραβώντας τον από την φανέλα με αποτέλεσμα, να του προκαλέσει ασφυξία.
 
Ο 70χρονος φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του και η 27χρονη του παρείχε οξυγόνο. Ωστόσο όταν αντιλήφθηκε ότι δεν επανέρχεται κάλεσε βοήθεια. Στη συνέχεια ο 70χρονος μεταφέρθηκε στο κρεβάτι του και ακολούθως κλήθηκε γιατρός ο οποίος διαπίστωσε ότι ήταν νεκρός.
 
Επίσης ενώπιων των αρχών υπάρχει μαρτυρία, ότι η 27χρονη δεν είχε αναφέρει το τι είχε προηγηθεί, ενώ από το κύκλωμα παρακολούθησης διαφαίνεται ότι ο 70χρονος ήταν σωριασμένος στο έδαφος για ώρες προηγουμένως και η 27χρονη τον προσπερνούσε χωρίς να δίνει σημασία.
 

 

Δειτε Επισης

Ο ένας δεν ενημέρωσε, ο άλλος δεν άκουσε, ο τρίτος δεν είδε και ο τέταρτος δεν ήταν αρμοδιότητά του...
Δεν τους παίρνει να αστοχήσουν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Αμφιβολίες για την εφαρμοστικότητα
Οι διαδικασίες express για Πελετίε και οι πέντε μήνες αναμονής για Μαλέκο-Παρόμοιες υποθέσεις, διαφορετικοί χειρισμοί
Απαντά ο Οδυσσέας για την έρευνα σε βάρος του για καταφρόνηση Δικαστηρίου-«Δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει καθεστώς»
Κατέθεσε τι είπε με Γεάδη η Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό-Στο επίκεντρο και η μετάφραση διά τηλεφώνου
Σημαντική χαρακτηρίζει την απόφαση του Κακουργιοδικείου για την ανθρωποκτονία Δωρόθεου η ΝΥ
Τουρίστρια στη Λεμεσό κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στις τουαλέτες νυχτερινού μαγαζιού
Υπό έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αναρίτας-Κάηκαν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση
Λαμβάνονται καταθέσεις για τους πυροβολισμούς σε εταιρεία στη Λεμεσό-Νέες έρευνες στο σημείο
Έντεκα διακινητές και μετανάστες επιχειρούσαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές-Συνελήφθησαν από τις Βάσεις