Φωτιά από θερμάστρα πετρελαίου άρπαξε οικία στην Λάρνακα

Πυρκαγιά σε οικία στην Λάρνακα εκδηλώθηκε χθες βράδυ από επαφή αναμμένης θερμάστρας πετρελαίου με εύφλεκτα υλικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, χθες η ώρα 19.18 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικία, στη Λάρνακα.
Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19.28. Η πυρκαγιά ήταν στο σαλόνι σε θερμάστρα πετρελαίου.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αναπνευστικών συσκευών τυλιχτήρα από το νερό του οχήματος. Επίσης για εξαερισμό του χώρου λόγω των καπνών έγινε χρήση  συσκευής εξαερισμού θετικής πίεσης.

Από την πυρκαγιά και την θερμότητα εκτεταμένη ζημιά έπαθε εξοπλισμός της κατοικίας, ενώ από τον καπνό και τα θερμά αέρια επηρεάστηκε και η βαφή του σαλονιού και της κουζίνας της οικίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και πιθανότατα η πυρκαγιά να προκλήθηκε λόγω επαφής της αναμμένης θερμάστρας πετρελαίου με εύφλεκτα υλικά.

Εξάλλου, σε 31 κλήσεις για βοήθεια, 22 πυρκαγιές και 9 ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 23ης Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 24ης  Δεκεμβρίου 2017.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Έξι συλλήψεις Τούρκων για όπλα και ναρκωτικά σε Αθήνα και Χαλκιδική
Έργα για επίλυση των προβλημάτων στο αλιευτικό καταφύγιο Κάτω Πύργου-«Έχουν παγιδευτεί σκάφη μέσα»
O Tραμπ μπορεί να ξαναχτυπήσει το Ιράν απολύτως νόμιμα μετά το πράσινο από τη Γερουσία
Σε κλοιό καύσωνα η Ευρώπη-Θερμοκρασίες έως και δέκα βαθμούς πάνω από το φυσιολογικό
Άγρια καταδίωξη 14χρονου οδηγού στον αυτοκινητόδρομο-Από τις Χαλεπιανες κατέληξαν στην Πύλα
Με απόφαση Ανώτατου διευρύνεται η εξουσία του Τραμπ-Τι σημαίνει η νίκη του για το μέλλον των ΗΠΑ
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγοί στην Κρήτη κοιτούσαν το τροχαίο που έγινε στο αντίθετο ρεύμα και τράκαραν
Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών του Κατάρ μιλά για παράθυρο ευκαιρίας στη Γάζα
Για «παραπλανητική εκστρατεία» στην Κύπρο με αναφορές σε αρχηγό κόμματος κάνει λόγο Πρέσβης του Ισραήλ
Διαβουλεύσεις Κυβέρνησης με ΗΕ για καθορισμό ημερομηνίας της πολυμερούς κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου