Ληστές μπούκαραν με μαχαίρι πρωί πρωί στο σπίτι νεαρής στη Λεμεσό

Ληστεία διαπράχθηκε χθες το πρωί στη Λεμεσό, όταν δύο άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισήλθαν σε κατοικία στη Λεμεσό.


Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.30 το πρωί, οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία 29χρονης και υπό την απειλή μαχαιριού, κατάφεραν και έκλεψαν χρηματικό ποσό.


Στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ σύμφωνα με την παραπονούμενη,  οι δράστες περιγράφονται ως 1.80 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης και φορούσαν ρούχα σκούρου χρώματος. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 25χρονο για συμπλοκή που διαπράχθηκε το 2023
Απουσιάζει από την οικία του στο Κίτι ο 44χρονος Μιχαλάκης (pic)
Δεν κλειδώνει η ληστεία πίσω από τα μαχαιρώματα 35χρονου-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Ξεκαθαρίζει η Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση Κούμα-«Δεν έχει ολοκληρωθεί η διερεύνηση»
Φόρτωσε τη βαλίτσα του με χαβιάρι και σολομό από τα κατεχόμενα και τον ανέκοψαν στο οδόφραγμα (pics)
Νέα εκδίκαση υπόθεσης προστίμου κατά CYTA αποφάσισε το Ανώτατο Συνταγματικό
Νέα απάτη με δήθεν επενδύσεις-Παρουσιάζουν βίντεο με επώνυμα πρόσωπα
Αιματηρή διάρρηξη μέρα μεσημέρι στη Δευτερά-Τραυματίστηκε ο ένοικος, έρευνες για τις συνθήκες
Έντονη διαφωνία για την Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων-Καταγγέλλει παράνομη και παράτυπη διαδικασία ο ΠΔΣ
Άφαντος για ενάμιση μήνα 20χρονος στη Λευκωσία (pic)