Προσπαθούν για τη χρυσή τομή Κατσουριδής και ΑΚΕΛ

Στην αναζήτηση της χρυσής εκείνης τομής, όπως και νωρίτερα σήμερα το πρωί έγραψε ο Reporter, που θα… επιτρέψει στον Νίκο Κατσουρίδη να δραστηριοποιηθεί ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά ενόψει των προσεχών προεδρικών εκλογών, βρίσκονται ΑΚΕΛ και ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.
 
Σύμφωνα με επικαιροποιημένες πληροφορίες του Reporter, μολονότι η εικόνα που δόθηκε μέσα από χθεσινοβραδινές δημοσιογραφικές πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν ότι περίπου επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και απομένει απλώς η ανακοίνωση της στήριξης Μαλά από τον Νίκο Κατσουρίδη, κάτι τέτοιο στο παρόν τουλάχιστον στάδιο δεν υφίσταται, αφού ο διάλογος μεταξύ ΑΚΕΛ και πρώην κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο.
 
Ωστόσο, αληθές είναι πως η προσπάθεια που καταβάλλεται κινείται τις τελευταίες ημέρες, τόσο από πλευράς Νίκου Κατσουρίδη, αλλά πλέον και από πλευράς ηγεσίας του ΑΚΕΛ, προς την κατεύθυνση αίσιου τέλους του πολύμηνου αυτού πολιτικού σίριαλ που βρίσκεται σε εξέλιξη.
 
Όπως συναφώς πληροφορείται ο Reporter, η προσπάθεια επικεντρώνεται ακριβώς στην κατάληξη στη φόρμουλα εκείνη, που θα αφήνει ικανοποιημένες τις δύο πλευρές.
 
Μια τέτοια φόρμουλα ενδεχομένως να μην εξυπακούει άμεση επανεξέταση-πριν από τις προεδρικές εκλογές- της ποινής επ’ αόριστου αποβολής που εκτίει ο κ. Κατσουρίδης(σ.σ. όπως ο ίδιος ζητά), αλλά την ίδια ώρα και χωρίς να αφήνεται να αιωρείται εντελώς στον αέρα και με χρονικό ορίζοντα επανεξέτασης μετά τις προεδρικές εκλογές, το καθεστώς της κομματικής του ιδιότητας(σ.σ. θέση που διατυπώνεται από την ηγεσία του ΑΚΕΛ).         
 

Δειτε Επισης

Με ομογενείς συναντάται ο Πρόεδρος στη Νέα Υόρκη
Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Βγήκαν στους δρόμους και διαμαρτυρήθηκαν για την Παλαιστίνη-«Να μπει τέλος στην αιματοχυσία»
Ικανοποίηση ΠτΔ για την ανακοίνωση Morningstar DBRS-«Επιβεβαιώνει την ορθότητα οικονομικής πολιτικής »
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα