Ποινή φυλάκισης 7 ετών στον στρατιωτικό που κακοποιούσε σεξουαλικά 7χρονη

Ποινή φυλάκισης 7 ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στον 45χρονο στρατιωτικό από τη Λευκωσία, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά 7χρονο παιδάκι.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος βρέθηκε ένοχος επειδή εξανάγκαζε το ανήλικο κοριτσάκι να τον αγγίζει, να βλέπει ταινίες πορνό, την έβαζε να κάθεται στα πόδια του και την απειλούσε να μην αποκαλύψει οτιδήποτε γιατί θα την κτυπούσε.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, όλα ξεκίνησαν όταν το κοριτσάκι άρχισε να φοιτά στην Β΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου και η μητέρα της ζήτησε βοήθεια από την συμβία του 45χρονου γείτονα τους, στρατιωτικού, για την βοηθήσει με το διάβασμα. Ο 45χρονος ενόσω βρισκόταν μόνος με την μικρή, μέχρι να επιστρέψει η συμβία του προέβη στις πράξεις για την οποίες έχει βρεθεί ένοχος.

Τα Χριστούγεννα του 2015 ήταν καταλυτικά ώστε να δοθεί τέλος στο μαρτύριο, όταν σε οικογενειακή συγκέντρωση, το ανήλικο κοριτσάκι εξομολογήθηκε τα όσα έζησε στον 12χρονο εξάδελφο της και αυτός το είπε στην μητέρα της, η οποία κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία.

Σοβαρό, όμως αντίκτυπο είχαν και στην συμπεριφορά της τα όσα έζησε,  αφού το κοριτσάκι παρουσίασε αντιδραστική συμπεριφορά, ήθελε να κλείνουν τα παράθυρα και τις κουρτίνες του σπιτιού. Στην κατάθεση της στο δικαστήριο το 7χρονο κορίτσι έκλαιγε συνέχεια κατά τη διάρκεια την μαρτυρίας και ήθελε να τελειώσει για να πάει στους γονείς της.

Δειτε Επισης

Δεκαπέντε εξώδικα για σπατάλη νερού στη Λάρνακα μετά από ελέγχους σε υποστατικά
Στόχος εμπρηστών ο σκάουτερ της Ανόρθωσης
«Ετυμηγορία» Ελεγκτικής για Δικαστική Υπηρεσία-Υπόνοιες για ρουσφέτι με έργο σε πρώην πρόεδρο, σκιές για δικηγόρους με νομική αρωγή
Με τρεις μαχαιριές δολοφόνησε τη μητέρα του ο 21χρονος στη Λάρισα-«Με μισούσε γι' αυτό τη σκότωσα»
Πυρπόλησαν όχημα 60χρονου στη Λάρνακα
Σύγκρουση οχημάτων στην Αγία Νάπα-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα, υπό την επήρεια αλκοόλ ο ένας
Μετά από καβγά σκότωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Έψαχνε για ώρες πώς να ξεφορτωθεί το πτώμα
Χειροπέδες σε 17χρονο για εμπρησμό οχήματος στη Λάρνακα
Επί τάπητος αλλαγές για την αδειοδότηση ξενοδοχειακών μονάδων-Αναζητούνται λύσεις για τα Airbnb
Οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης έρχονται αλλά κανείς δεν εφησυχάζει-Παραμένουν τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου