Απεργούν και οι οδηγοί ταξί σε Λεμεσό και Πάφο μαζί με αυτούς του αεροδρομίου Λάρνακας

Μετά από έκτακτη συνεδρία των Συνδέσμων Αστικών Ταξί Λεμεσού και Συνδέσμου Αστικών Ταξί Αεροδρομίου Πάφου, μέλος της ΠΟΑΤ-ΠΟΒΕΚ, αποφασίστηκε όπως τα μέλη των Συνδέσμων συμμετέχουν στην αυριανή δίωρη στάση εργασίας (8:30πμ-10:30πμ) που έχουν ανακοινώσει οι Σύνδεσμοι Αεροδρομίου Λάρνακας.
 
«Τα προβλήματα είναι κοινά και αντί να βρίσκουμε λύσεις στα χρόνια προβλήματα που έχουμε, τουναντίον βλέπουμε να δημιουργούνται και νέα προβλήματα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΑΤ-ΠΟΒΕΚ με τους οδηγούς ταξί να επιφυλάσσονται και για περαιτέρω μέτρα και αποφάσεις εάν δεν βρεθούν λύσεις, στη συνεδρία που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου 2018.

Οι οδηγοί ταξί απολογούνται στο επιβατικό κοινό, ντόπιο και ξένο για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία θα υποστεί κατά την αυριανή δίωρη στάση εργασίας. Προσθέτουν ωστόσο προς ενημέρωση του κοινού ότι για τίποτα από ό,τι τους είχαν υποσχεθεί δεν έχει βρεθεί λύση.

Δειτε Επισης

Κοινοί παρονομαστές στο modus operandi των συλληφθέντων για τρομοκρατία σε Κύπρο και Ελλάδα-Αυξημένα μέτρα
Εκτίμηση πως το Ιράν δεν θα κλείσει τα Στενά του Ορμούζ-«Θα συνάσπιζε εναντίον του μεγάλο αριθμό κρατών»
Παρακολουθεί τις εξελίξεις και αξιολογεί όλα τα δεδομένα για ενδεχόμενο κλείσιμο των στενών του Ορμούζ η Κύπρος
Το Λονδίνο δεν θέλει να εμπλακεί στον πόλεμο-Τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα σε Τραμπ και Στάρμερ
Κ. Μητσοτάκης: Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού έξω από τη Λιβύη για μετανάστες, δεν θα κάνουν κουμάντο οι διακινητές
Επιστολή Χαμενεΐ σε Πούτιν για περισσότερη υποστήριξη-Στη Μόσχα για διαβουλέυσεις ο Ιρανός ΥΠΕΞ
Πρώτη επίσκεψη Γιοχάνες Χαν στην Κύπρο-Σκοπός να αφουγκραστεί τους συνομιλητές του
Αυξάνονται οι ανησυχίες των αεροπορικών εταιρειών για τις πτήσεις στη Μ. Ανατολή λόγω παρεμβολών στα GPS
Αναλυτικά οι ψήφοι που έλαβαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ
Μειωμένη παροχή νερού σε Λάρνακα, Λευκωσία και Αμμόχωστο λόγω διακοπής Μονάδας Αφαλάτωσης