Τους ενόχλησε η ελληνική σημαία στην οικία του Κυριάκου Ψωμά και πήγαν να την κατεβάσουν

Σε καταγγελία στην αστυνομία προχώρησε ο πρώην ισοβίτης Κυριάκος Ψωμάς σε σχέση με παρατράγουδα στην οικία του λόγω της ελληνικής σημαίας που τοποθέτησε έξω από αυτή στη Λάρνακα.  
 
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ίδιος, τοποθέτησε μια ελληνική σημαία μέσα από την αυλή της οικίας του στη Λάρνακα με αποτέλεσμα κάποιοι να ενοχληθούν.
 
Ως εκ τούτου, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του, νεαρός επιδίωξε να την κατεβάσει ωστόσο τον απέτρεψε.
 
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, όπως υποστηρίζει, αντιλήφθηκε νεαρό να κρατά εύφλεκτη ύλη με σκοπό να του θέσει φωτιά.
 
Ο ίδιος κάλεσε αμέσως την αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο χωρίς όμως να εντοπιστεί οποιοσδήποτε.
 
Ο Κυριάκος Ψωμάς όπως αναφέρει προέβη σε καταγγελία στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της αστυνομίας, κατονομάζοντας τον νεαρό ενώ όπως ανέφερε, ο πατέρας συνόδευσε τον νεαρό στην οικία του ζητώντας του συγνώμη και λέγοντας του ότι λειτουργούσε κατόπιν οδηγιών άλλων.
 

Δειτε Επισης

Τριάντα εισηγήσεις σε οκτώ άξονες προς διαβούλευση από τον ΔΗΣΥ για καταπολέμηση της διαφθοράς
Ένταση και διακοπή της συνεδρίας για Αμπράμοβιτς-Βολές κατά Σαββίδη, «δεν μυρίζεται τα νύχια της» είπε εκπρόσωπος του
Νέα δεδομένα στην ΕΔΕΚ-Κατέθεσαν υποψηφιότητες για τη θέση αναπληρωτή προέδρου Σολομωνίδης και Χαννίδης
Πώς απαντά η ανάδοχος εταιρεία για τη γέφυρα στην Καλαβασό-«Καμιά αλλοίωση στο ύψος»
Aναβλήθηκαν για τις επόμενες ώρες οι συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας με πρωτοβουλία Ερντογάν
Προκαλούν οι Τούρκοι μετά τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Να παροτρύνει την Ε/κ να αποδεχτεί τις πραγματικότητες»
Χρέωνε 100 ευρώ το κιλό για να φυλάει ναρκωτικά στην οικία του ο 35χρονος
Ξεκινούν οι πρώτες συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας μετά από τρία χρόνια-Ποιοι εκπροσωπούν την κάθε πλευρά
Μοίρασαν ευθύνες και δεν ανέλαβαν καμία οι Γενικοί Διευθυντές-Έντονες αντιδράσεις μελών της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ
Στους 29 οι τραυματίες από την ανατροπή σχολικού λεωφορείου στα κατεχόμενα