Στηρίζει την υποψηφιότητα Χρίστου Χρίστου το ΠΑ.ΜΕ «Λακεδαιμόνιοι»

Τη στήριξη του στον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ και Υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Χρίστο Χρίστου ανακοίνωσε με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Πατριωτικό Μέτωπο (ΠΑ.ΜΕ) «Λακεδαιμόνιοι» μετά από πρόταση του Αρχηγού του, Μάριου Μυλωνά και ομόφωνη απόφαση των Επαρχιακών Επιτροπών και του Διοικητικού Συμβουλίου.
 
Στο δελτίο τύπου του ΠΑ.ΜΕ υπογραμμίζεται πως η υποψηφιότητα του Χρίστου Χρίστου είναι «η μόνη επιλογή με την οποία υπάρχει ταύτιση θέσεων, με ξεκάθαρες προτάσεις και θέσεις  σε Εθνικό, οικονομία και θέματα υγείας».
 
«Μένοντας μακριά από συναλλαγές και συμβιβασμούς στα πιστεύω μας, λάβαμε ομόφωνη απόφαση για μή στήριξη κανενός υποψήφιου στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Καλούμε τα μέλη μας σε εθνική εγρήγορση για τις ραγδαίες πολιτικές  εξελίξεις που επίκεινται στο εθνικό μας θέμα» καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Σε δηλώσεις του ο Αρχηγός του ΠΑ.ΜΕ Μάριος Μυλωνάς υπογραμμίζει πως η οργάνωση δεν θα μείνει αμέτοχη στις προεδρικές εκλογές στις οποίες κρίνονται πολλά για το μέλλον του κυπριακού ελληνισμού αφού «η τουρκοποίηση και ισλαμοποίηση της Κύπρου είναι προ των πυλών».
 
«Ως ΠΑ.ΜΕ, είχαμε προσωπικές επαφές και με άλλους υποψήφιους Προέδρους και αξιολογήσαμε τις θέσεις τους. Δυστυχώς παρατηρήσαμε ότι η θέσεις που εκφράζουν κάποιοι υποψήφιοι είναι επικίνδυνες και  καθαρά για ψηφοθηρικούς λογούς. Θέσεις και προτάσεις για να παραπλανήσουν ανθρώπους απελπισμένους και χρεωκοπημένους», σημειώνει ο κ. Μυλωνάς.
 
«Η μονή επιλογή με  ξεκάθαρες προτάσεις και θέσεις σε εθνικό, οικονομία και θέματα υγείας είναι αυτή του Χρίστου Χρίστου του ΕΛΑΜ», κατέληξε.
 

Δειτε Επισης

Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Σύντομα η βοήθεια στη Γάζα από την Κύπρο μέσω της προσωρινής προβλήτας
Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό στη Λευκωσία- Συμμετέχουν οκτώ Κράτη Μέλη της Ε.Ε
Ευγνωμοσύνη του ΟΗΕ προς την Κύπρο για το θαλάσσιο διάδρομο προς τη Γάζα
Ασήκωτες οι ευθύνες και της ΕΦ για τον Θανάση-Η ασυδοσία, τα ψεύδη και η προσπάθεια συγκάλυψης
Η ανάγκη για διαφάνεια, οι επαναλαμβανόμενοι πρωταγωνιστές και ο πολιτικός αντίκτυπος
Δημοσιοποιείται το αποτέλεσμα των ανώνυμων καταγγελιών στην Αρχή-Η ενημέρωση για τις πρώτες δύο αποφάσεις
Δημοσκόπηση για τα πέντε χρόνια ΓεΣΥ-Τα πλεονεκτήματα και ο βαθμός ικανοποίησης των δικαιούχων
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ