Εφιάλτης 2 χρόνων για μητέρα στη Λεμεσό – Κατήγγειλε ξυλοδαρμούς και βιασμούς

Το μαρτύριο που βίωνε στη διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων, αποφάσισε να καταγγείλει στην Αστυνομία Λεμεσού 45χρονη από τη Ρουμανία, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού.
 
Την περασμένη εβδομάδα η παραπονούμενη κατήγγειλε πως ο 39χρονος ελληνοκύπριος, με τον οποίο τον πρώτο καιρό της παραμονής της στην Κύπρο διατηρούσε δεσμό, υπό το κράτος των απειλών για την ίδια και το παιδί της κι ασκώντας βία, προχωρούσε σε βιασμούς της.
 
Συχνά την κακοποιούσε μπροστά στο παιδί της, ενώ απαιτούσε και της αποσπούσε χρήματα.
 
Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας αναζήτησε τον ύποπτο, ο οποίος την απασχόλησε συχνά σε υποθέσεις ναρκωτικών.
 
Δεν βρέθηκε και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του, το οποίο ενεργοποιήθηκε χθες βράδυ με τον εντοπισμό του. Σήμερα ο 39χρονος οδηγείται στο επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.
 
Διαβάστε επίσης: 

 

Δειτε Επισης

Την επανεκκίνηση στις εμπορικές σχέσεις με την Κίνα χαιρετίζει ο Τραμπ-«Σημειώθηκε μεγάλη πρόοδος»
Μεταμεσονύκτια ρελάνς Πούτιν στο τελεσίγραφο για εκεχειρία-Πρότεινε άμεσες διαπραγματεύσεις με Ουκρανία στην Τουρκία
Συνελήφθη 29χρονος που πιάστηκε με ναρκωτικά στο όχημα του-Εντοπίστηκαν και στην οικία του
Ακριβό ρεύμα στην Κύπρο χωρίς προοπτική μείωσης-Μονόδρομος τα φωτοβολταϊκά
Ο Πούτιν πρότεινε την έναρξη άμεσων διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία την Πέμπτη στην Τουρκία
Ετοιμάζουν διαμαρτυρία οι 297 Συμβασιούχοι Αστυνομικοί-«Θα πεταχτούν περίπου 12 εκατομμύρια στον κάλαθο;»
Κόβουν το «απροσδιόριστο φύλο» από το Tax For All-«Σε 20 περιπτώσεις δεν το δεχθήκαμε, χρησιμοποιήσαμε την ταυτότητα»
Ξεχασμένη... παραγγελία τα μέτρα για τις επιθέσεις σε διανομείς φαγητού-Σχεδόν 50 υποθέσεις σε οκτώ μήνες
Νομοθετική ανάσα για τις εργαζόμενες μητέρες-Θετικά τα μηνύματα αλλά οι ανισότητες παραμένουν
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο