Οδικές εργασίες στην επαρχία Λεμεσού

Σύμφωνα με πρωινή ενημέρωση της αστυνομίας , στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα σήμερα Τετάρτη. Ωστόσο θα διεξάγονται  οδικές εργασίες στην επαρχία Λεμεσού.
 
Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, μέχρι και τις 22/12/2017, μεταξύ των ωρών 08:30 - 16:00, εκτός Σαββατοκύριακων, θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού.  
 
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών καθαρίσματος της βραδείας κυκλοφορίας, αυτή θα κλείνει τμηματικά, στη μια κατεύθυνση μόνο ανά πάσα στιγμή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με κατάλληλη σηματοδότηση.  
 
Επίσης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών καθαρισμού στην ταχεία κυκλοφορία, αυτή θα κλείνει τμηματικά στη μία κατεύθυνση μόνο ανά πάσα στιγμή και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με συνοδεία περιπολικού και κατάλληλη σηματοδότηση.  
 
Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας. Επίσης, η αστυνομία συμβουλεύει τους οδηγούς, να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Δειτε Επισης

Ήρθε για να μείνει ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, δεν πέφτει κάτω από τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
ΒΙΝΤΕΟ: Το Πεντάγωνο έδειξε πώς λειτουργούν οι βόμβες που έριξαν στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ στη Γαλλία-Πάνω από 2,5 εκατ. ανακλήσεις
Αρνήθηκε να δει τον Αρχιεπίσκοπο ο Τυχικός-Καταγγέλλει καταπιεστική συμπεριφορά η συνήγορός του
Υπό οκταήμερη κράτηση επτά ανήλικοι για την αιματηρή συμπλοκή σε parking στη Λάρνακα
Αναζητεί οκτώ πρόσωπα η Αστυνομία που επιτέθηκαν σε τουρίστα στην Αγία Νάπα (pics)
Πληροφοριοδότης πίσω από τις συλλήψεις βαρυποινίτη και επιχειρηματιών-Μίλησε για διαμοιρασμό €50,000 εβδομαδιαίως
Ακατάπαυστη μουρμούρα Τατάρ από ΗΒ-Κατηγόρησε τον ΠτΔ για εκστρατεία απειλών, προέβαλε απαράδεκτα αιτήματα
Ελπίδα Κόμπου για ανακοινώσεις για ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα μέσω Αμάλθεια-Πάνω από 1.000 τόνοι βοήθειας
Μετά τις αμυντικές δαπάνες, οι δασμοί-Πόσο μακριά θα φτάσουν οι Βρυξέλλες για να κατευνάσουν τον Τραμπ