ΒΙΝΤΕΟ: Χούλιγκαν περνούν με σχοινιά τα «φονικά όπλα» στο Τσίρειο

Βίντεο ντοκουμέντο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του Τσιρείου από τους χούλιγκαν που ενεπλάκησαν στα επεισόδια την περασμένη Δευτέρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.
 
 
Όπως θα δείτε, οπαδοί στέκονται στα τοιχώματα εντός του γηπέδου, πετάνε σχοινιά έξω και προς άλλους οπαδούς. Αφού τους δένουν πάνω σε αυτά τσάντες γεμάτες με κροτίδες και φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα, τα τραβάνε πίσω και έτσι τα περνάνε εντός του γηπέδου ανενόχλητοι.
 
Είναι ένας από τους τρόπους που οι οπαδοί πέρασαν τα «φονικά όπλα» όπου αργότερα μετέτρεψαν το γήπεδο σε πεδίο μάχης.
 
Το εν λόγω βίντεο βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας η οποία εντός της ημέρας αναμένεται να δώσει στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τους χούλιγκαν με σκοπό να ακολουθήσουν συλλήψεις, αφού μέχρι στιγμής μόνο ένας 17χρονος φόρεσε χειροπέδες κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο.
 
Επίσης στα χέρια των ανακριτών βρίσκονται και άλλα βίντεο και φωτογραφίες οι οποίες περνούν από κόσκινο.
 
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

 
Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία σε σχέση με την κριτική που δέχθηκε αναφέρει ότι έκανε σωστά τη δουλειά της ενώ από την πλευρά του ο υπεύθυνος ασφαλείας του γηπέδου επιρρίπτει ευθύνες στην δύναμη, κατηγορώντας την για ολιγωρία.
 
Δείτε το βίντεο με τους αστυνομικούς που έφερε την κριτική

Δειτε Επισης

Προσπάθησαν να ξεχελάσουν 62χρονο που προσπαθούσε να πωλήσει την φωτογραφική του μηχανή
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αραδίππου
Χάθηκαν από την Πέμπτη τα ίχνη της 20χρονης Λιάνας στη Λεμεσό (pic)
Τυχαίος έλεγχος σε φορτίο στη Λεμεσό οδήγησε σε κατάσχεση χιλιάδων πυροτεχνημάτων και Labubu (pics)
Ως οικιακή βοηθός εργαζόταν η άτυχη 58χρονη-Τέσσερις οι επιβαίνοντες του οχήματος που την παρέσυρε στη Λεμεσό
Εκκενώθηκε πολυκατοικία στην Παλουριώτισσα μετά από πυρκαγιά-Στο νοσοκομείο ένοικος που εισέπνευσε καπνό
Η δεύτερη χώρα με τον μεγαλύτερο υπερπληθυσμό στις φυλακές η Κύπρος-Τι καταγράφει η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης
Κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Al Jazeera o Πετρίδης-Εγκρίθηκαν 27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις κατά τη θητεία του
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 18χρονου καταζητούμενου από το θανατηφόρο στη Λεμεσό (pic)
Μείωση 86% των παράτυπων αφίξεων στην Κύπρο τα τελευταία τρία χρόνια-Στα χαμηλά και οι αιτήσεις ασύλου