Με αμπαζούρ πιθανό σκότωσαν τον άτυχο Κλεάνθους-Του έκλεισαν το στόμα με ύφασμα

 
Φόνο εκ προμελέτης με κίνητρο τη ληστεία εξετάζει πλέον η αστυνομία, σε σχέση με την υπόθεση της ανεύρεσης του 86χρονου Μιλτιάδη Κλεάνθους νεκρού μέσα σε λίμνη αίματος στην οικία του, σε προσφυγικό συνοικισμό στην Λινόπετρα.
 
Να θυμίσουμε πως τον άτυχο ηλικιωμένο εντόπισε η κόρη του γύρω στις 11.30 το πρωί.
 
Μαρτυρία που έχει ενώπιόν της η αστυνομία κάνει λόγο για φωνές που ακούστηκαν χθες το βράδυ από το σπίτι του ηλικιωμένου ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θεάθηκαν δύο άτομα να φεύγουν από την οικία του αμέσως μετά.
 

Το θύμα φέρει πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και τα άνω άκρα, πιθανό κατά την αντίσταση που προέβαλε στα χτυπήματα των δραστών, τα οποία φέρεται να προήλθαν από ένα αμπαζούρ που βρέθηκε πεσμένο και ματωμένο δίπλα από τη σωρό του Κλεάνθους. Ο δράστης ή οι δράστες είχαν βάλει στο στόμα του 86χρονου ύφασμα.
  
Οι έρευνες συνεχίζονται προς εντοπισμό τεκμηρίων και μαρτυρίας που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών, ενώ αύριο αναμένεται να διενεργηθεί και η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου ηλικιωμένου.
 
 

Δειτε Επισης

Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα
Έσωσαν φοιτητή από το Φούτζι δύο φορές σε τέσσερις μέρες-Τη δεύτερη επειδή επέστρεψε για το... κινητό του
Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Καυκάλλου
Τάττης-Καραχάν:«Δεν επιθυμούμε καμία χάρη από κανέναν»