Εγκαινίασε ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Αθηένου ο Κώστας Καδής

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού εργάζεται υπεύθυνα για την εφαρμογή μιας σειράς καίριων πολιτικών, οι οποίες σκοπό έχουν να εκσυγχρονίσουν και να βελτιώσουν την παρεχόμενη εκπαίδευση στον τόπο μας και στο πλαίσιο αυτό η αναβάθμιση των υποδομών των σχολικών μας μονάδων, παραμένει ψηλά στις προτεραιότητες, προκειμένου να διασφαλίζουμε ποιοτικές συνθήκες και κατάλληλο μαθησιακό περιβάλλον για τα παιδιά μας, δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καδής.

Σε χαιρετισμό το απόγευμα, στα εγκαίνια γηπέδου ποδοσφαίρου του γυμνασίου Αθηένου, ο Υπουργός είπε ότι η προσπάθεια αυτή πραγματοποιείται στοχευμένα και με σεβασμό στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες του κάθε σχολείου, τόσο στις πόλεις όσο και σε περιοχές της υπαίθρου.

"Το γήπεδο ποδοσφαίρου που εγκαινιάζουμε σήμερα αποτελεί ένδειξη του ενδιαφέροντος που επιδεικνύει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς και της βούλησής μας να διατηρούμε στενή συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς για την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία των σχολείων μας", ανέφερε.

Ο κ. Καδής είπε ότι η διαμόρφωση του συγκεκριμένου χώρου κρίθηκε σημαντική και αναγκαία,  αφενός για να καλύπτει τις ανάγκες των μαθητών κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του σχολείου, αφετέρου για να μπορεί να αξιοποιείται από ακαδημίες ποδοσφαίρου και άλλες οργανωμένες ομάδες, που επιδιώκουν την υγιή απασχόληση, κυρίως των νέων, μέσω του αθλητισμού.

Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2016 και ολοκληρώθηκαν τον Οκτώβριο του ίδιου έτους με κόστος στα €271.300.
 

Δειτε Επισης

Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής η υποβολή στοιχείων στρατευσίμων 2025 ΕΣΣΟ
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τι μισθό παίρνει ο Πάπας-Πόσο θα αμείβεται ο Λέων ΙΔ'
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Παροχή βοήθειας από Υφ. Πολιτισμού για συμπλήρωση αίτησης για ΘΥΜΕΛΗ
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ