Μέχρι το τέλος του χρόνου φαγητό «delivery» κι επίσημα στην Ε.Φ

Έτοιμο φαγητό από ιδιωτικές εταιρίες αναμένεται να μπει στα στρατόπεδα μέχρι το τέλος του χρόνου.
 
Μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής ο Χριστόφορος Φωκαϊδης ενημέρωσε πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα κατακυρωθούν οι σχετικές προσφορές για τροφοδοσία των στρατοπέδων.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αλήθεια» ο Υπουργός Άμυνας εξήγησε πως από τον νέο τρόπο τροφοδοσίας των στρατοπέδων θα αποδεσμευθούν περίπου 300 άτομα που αυτή στη στιγμή ασχολούνται μόνο με την τροφοδοσία των στρατοπέδων και άλλα πενήντα άτομα που ασχολούνται μερικώς με την ετοιμασία του φαγητού.
 
Όπως σημείωσε ο Υπουργός, κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τα ΚΨΜ των στρατοπέδων όπου σύντομα θα κατοχυρωθούν κι αυτές οι προσφορές.
 
Για τον προϋπολογισμό του Υπουργείου άμυνας οι συνολικές δαπάνες θα ανέλθουν σε 352 εκατομμύρια ευρώ . Από αυτά για το υπουργείου οι δαπάνες φτάνουν στα 7,9 εκ., 134 εκ για τον στρατό, 147 εκ. για την Εθνική Φρουρά.
 
Ο Υπουργός εξήγησε πως ο προϋπολογισμός του Υπουργείου του είναι αυξημένος κατά 386 χιλιάδες ευρώ λόγω της μετεγκατάστασης του υπουργείου του.
 
 

Δειτε Επισης

Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα
Έσωσαν φοιτητή από το Φούτζι δύο φορές σε τέσσερις μέρες-Τη δεύτερη επειδή επέστρεψε για το... κινητό του
Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Καυκάλλου
Τάττης-Καραχάν:«Δεν επιθυμούμε καμία χάρη από κανέναν»
ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου