Το νέο κρούσμα βίας σε βάρος καθηγητή, καταγγέλλει η ΟΕΛΜΕΚ

Το νέο κρούσμα βίας σε βάρος Καθηγητή Φυσικής Αγωγής από μαθητή Λυκείου της Επαρχίας Λεμεσού, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής πετοσφαιρικού αγώνα, καταγγέλλει, σε σημερινή ανακοίνωση της, η ΟΕΛΜΕΚ.
 
«Το περιστατικό αυτό αποτελεί συνέχεια σε μια σειρά παρόμοιων παραβατικών συμπεριφορών, που θα πρέπει να προβληματίσουν τους αρμόδιους φορείς αλλά και την κοινωνία στο σύνολό της», προσθέτει.
 
Η ΟΕΛΜΕΚ αναφέρει ότι θα προβεί σε καταγγελία του συγκεκριμένου περιστατικού στον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού και θα καλέσει στη λήψη άμεσων μέτρων «προς εξάλειψη τέτοιων ακραίων συμπεριφορών από μικρή μερίδα μαθητών, που αμαυρώνουν το Δημόσιο Σχολείο και προσβάλλουν την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών».
 
Τέλος, η ΟΕΛΜΕΚ προειδοποιεί ότι δεν θα διστάσει να προχωρήσει στη λήψη δυναμικών μέτρων στην περίπτωση που το Υπουργείο Παιδείας δεν δράσει αποτελεσματικά προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων βίας, έτσι ώστε οι εκπαιδευτικοί να ασκούν το διδακτικό και παιδαγωγικό τους έργο σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στις Βρυξέλλες η Παναγιώτου για τις εργασίες του Συμβουλίου υπουργών Γεωργίας και Αλιείας ΕΕ
Θεία Λειτουργία στις 16 και 17 Ιουλίου στην Αγία Μαρίνα στη νεκρή ζώνη
Στη δημιουργία Κεντρικής Πλατείας και ανάπλαση του πυρήνα προχωρεί ο Δήμος Παραλιμνίου-Δερύνειας
Σειρά αποφάσεων για ενίσχυση υπηρεσιών ημερήσιας και 24ωρης φροντίδας δρομολόγησε η Κυβέρνηση
Η έφηβη Αμμοχωστιανή που έζησε τη φρίκη της εισβολής-«Τυλίγαμε τους νεκρούς και τους πηγαίναμε στο ξενοδοχείο του θανάτου»
Καινοτομεί ο Δήμος Λευκωσίας-Επιχειρεί σύσταση Ενεργειακής Κοινότητας για μείωση κόστους στο ρεύμα
Διασταύρωσαν πυρά Πρόεδρος ΣΕΠΑΗΚ και Παπαναστασίου για το μέλλον της ΑΗΚ-«Η πολιτεία δεν φταίει για όλα»
Ξεκάθαρος ο Παπαναστασίου-Η επέκταση της εμπορίας ρύπων δεν θα έχει άμεσες επιπτώσεις
Έρχονται αυξήσεις 3% στο ρεύμα-Από την επόμενη διμηνία θα εμφανιστεί στους λογαριασμούς
Ανάσα από τις υψηλές θερμοκρασίες-Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος