Σφαγή Μαλά – Παπαδόπουλου για τον δεύτερο γύρο στην Δημοσκόπηση του ΡΙΚ

Σαφές προβάδισμα του Νίκου Αναστασιάδη έναντι των άλλων υποψηφίων για την προεδρία της Δημοκρατίας, δείχνει η δημοσκόπηση που μετέδωσε χθες βράδυ το ΡΙΚ για τις προεδρικές εκλογές του 2018. Επίσης, παρουσιάζει την ψαλίδα μεταξύ  Νικόλα Παπαδόπουλου και Σταύρου Μαλά να κλείνει και να ισοψηφούν, ενώ δείχνει το Χρίστο Χρίστου τέταρτο στην πρόθεση ψήφου και τελευταίο το Γιώργο Λιλλήκα.
 
Συγκεκριμένα, στη διευκρινισμένη πρόθεση ψήφου, ο Νίκος Αναστασιάδης συγκεντρώνει 44%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος και ο Σταύρος Μαλάς ισοψηφούν με ποσοστό 22%, ο Χρίστος Χρίστου συγκεντρώνει 7% και ο Γιώργος Λιλλήκας 3%.
 
 

 
Στην αδιευκρίνιστη πρόθεση ψήφου, ο Νίκος Αναστασιάδης συγκεντρώνει 27%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος και ο Σταύρος Μαλάς ισοψηφούν με ποσοστό 13,5%, ο Χρίστος Χρίστου συγκεντρώνει 4%, ο Γιώργος Λιλλήκας 2%, ο Φοίβος Μαυροβουνιώτης 1%, Άλλος 0,5%, Δεν Έχουν Αποφασίσει 21,5%, Αποχή/Λ/Α 10% και ΔΓ/ΔΑ 7%.
 
Στην παράσταση νίκης, ο Νίκος Αναστασιάδης συγκεντρώνει 61%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος 11%, ο Σταύρος Μαλάς 6% και Χωρίς Γνώμη 22%.
 
Στην πρόθεση ψήφου στον Β’ γύρο μεταξύ Ν. Αναστασιάδη και Σ. Μαλά, ο Ν. Αναστασιάδης συγκεντρώνει 42%, ο Σταύρος Μαλάς 22%, Δεν Έχουν Αποφασίσει 13%, Κανέναν 6%, Λευκό 4%, Άκυρο 2%, Δεν Θα Ψηφίσουν 7% και ΔΑ 5%.
 
Στην πρόθεση ψήφου στον Β’ γύρο μεταξύ Ν. Αναστασιάδη και Ν. Παπαδόπουλο, ο Ν. Αναστασιάδης συγκεντρώνει 40%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος 25%, Δεν Έχουν Αποφασίσει 14%, Κανέναν 4%, Λευκό 4%, Άκυρο 2%, Δεν Θα Ψηφίσουν 6% και ΔΑ 6%.
 
Στην πρόθεση ψήφου στον Β’ γύρο μεταξύ Σ. Μαλά και Ν. Παπαδόπουλο, ο Σταύρος Μαλάς συγκεντρώνει 27%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος 33%, Δεν Έχουν Αποφασίσει 13%, Κανέναν 7%, Λευκό 4%, Άκυρο 2%, Άκυρο 2%, Δεν Θα Ψηφίσουν 9% και ΔΑ 5%.
 
Ο πιο κάτω πίνακας παρουσιάζει την ταυτότητα των αναποφάσιστων:

Δειτε Επισης

Πεδίο μάχης το Λος Άντζελες-Οδοφράγματα και πλαστικές σφαίρες στις διαδηλώσεις για το μεταναστευτικό
Νεαρή έπιασε τιμόνι υπό επήρεια ναρκωτικών-Συγκρούστηκε με όχημα 93χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά
Από την Μαδρίτη μέσω Βελιγραδίου έφτασαν στην Κύπρο τα 17 κιλά κάνναβης-Στο κελί οι δύο
Στη Γαλλία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την Διάσκεψη του ΟΗΕ για τους Ωκεανούς
Σε καταστολή 75χρονος-Παρασύρθηκε σε ποδηλατικό αγώνα στην προσπάθειά του να διασταυρώσει το δρόμο
Μάχη για τη ζωή δίνει 18χρονος-Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία
Παιδιά με αποσκευές γεμάτες θλίψη, πόνο και πληγές-Οι ευχές για δικαιώματα και η σκληρή πραγματικότητα
Καμία ανησυχία στην Κύπρο από τη μετάλλαξη δότη σπέρματος στο Βέλγιο-Πώς λειτουργεί το σύστημα ελέγχου
Προηγείται η ανακουφιστική φροντίδα πριν την ευθανασία-Η ανάγκη για θεσμοθέτηση και ισότιμη πρόσβαση
Το (never)surrender των κομμάτων στην ανυποληψία, οι ασφυκτικές πιέσεις και οι σύγχρονοι «σωτήρες»