«Αποχωρήσας προήδρευε χθες σε προεκλογική υπέρ Νικόλα στο Τραχώνι”

Άστραψε και βρόντηξε το Κίνημα Αλληλεγγύη, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν 100 άτομα να αποχωρούν και να συμπαρατάσσονται στο πλευρό Αναστασιάδη, για τις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές.
 
Σύμφωνα με το Κίνημα και “συνεχίζοντας οι αντιφωνητές του απερχόμενου Προέδρου τη μαύρη προπαγάνδα τους”,  “αποκάλυψαν νέα λίστα ατόμων που φεύγουν από την Αλληλεγγύη για να στηρίξουν την υποψηφιότητα Αναστασιάδη”. Έτσι, συνεχίζει “στην περιβόητη λίστα των 126 που τελικά έγιναν 21 άτομα των οποίων η μόνη τους εμπλοκή στο Κίνημα ήταν η συμμετοχή τους στην εκλογή κεντρικής ηγεσίας, η περισπούδαστη φυλλάδα και οι υποβολείς της προσθέτουν νέα λίστα με 100 άτομα”.
 
Σύμφωνα με το γραφείο τύπου του Κινήματος, “ο κίτρινος τύπος μπορεί να συνεχίσει να καταμετρά εκατοντάδες προβάτων που επιστρέφουν στο μαντρί, με τη διαφορά ότι τα πρόβατα που καταμετρά είναι ελευθέρας βοσκής, περιφερόμενα πέριξ της εξουσίας, κι εμείς στο Κίνημα μας δεν έχουμε ούτε πρόβατα ούτε ασπόνδυλους γυμνοσάλιαγκες.  Να τα χιλιάσει”.
 
Βεβαίως και στην νέα λίστα, αναφέρεται στην ανακοίνωσή του Κινήματος Αλληλεγγύη, “μόνο 9 άτομα διετέλεσαν μέλη της Αλληλεγγύης και διεφώνησαν όχι γιατί στήριζαν Αναστασιάδη αλλά γιατί επέμεναν σε υποψηφιότητα Θεοχάρους. Τους υπόλοιπους ούτε τους ξέρουμε ούτε γνωρίζουμε αν είναι υπαρκτά πρόσωπα”.
 
Άτομο μάλιστα, λέει το Κίνημα, “που αναφέρεται στην λίστα, παρέστη χθες βράδυ στην συγκέντρωση της Αλληλεγγύης στο Τραχώνι και προέδρευε της εκδήλωσης, ενώ άλλο άτομο δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμία σχέση με τους ραδιούργους τούτους”.
 
Αναφερόμενη η Αλληλεγγύη στην τελευταία δημοσκόπηση του κρατικού καναλιού, σημειώνει πως αυτή “η χθεσινή δημοσκοπική πανηγυρική εκλογή Αναστασιάδη, που θέτει σε σκληρή δοκιμασία την σοβαρότητα του ΡΙΚ, θα συνετίσει τουλάχιστον κάποιους για να σταματήσει αυτός ο πολιτικός κανιβαλισμός που δεν τιμά τον πολιτικό πολιτισμό όσων δεν βλέπουν τους πολίτες ως πρόβατα βοσκών πρωτοβοσκών των εκατόν προβάτων”.
 
“Η Αλληλεγγύη θα δώσει την Νίκη στον Νικόλα Παπαδόπουλο και για αυτό δέχεται τις πλέον άθλιες επιθέσεις από μέρους των μάγων και αρχιμαγείρων της πολιτικής ραδιουργίας”, καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Κίνημα.    
 
ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Στη Γαλλία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την Διάσκεψη του ΟΗΕ για τους Ωκεανούς
Το (never)surrender των κομμάτων στην ανυποληψία, οι ασφυκτικές πιέσεις και οι σύγχρονοι «σωτήρες»
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»
Οι δαίμονες της ΕΔΕΚ, η επιβολή ατζέντας στον Αναστασίου και η απομάκρυνση του στόχου επανένταξης
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας
Αυστηρό μήνυμα Αννίτας-«Όσοι ονειρεύονται να φτιάξουν κόμματα για να πλήξουν τον ΔΗΣΥ θα μας βρουν απέναντι»
Παραμένει ο προγραμματισμός για νέα πολυμερή στα τέλη Ιουλίου-Ανασκόπησαν την πρόοδο Γεραπετρίτης και Ολγκίν
Άνοιξαν όλες οι πληγές στην ΕΔΕΚ-Αντιπαράθεση Παπαδάκη και Σιζόπουλου, εκνευρισμένος ο Αναστασίου
Τσαλαπατά το Κυπριακό για να κάνει «προεκλογική» ο Τατάρ-Ανεβάζει την ένταση της μουρμούρας συνεχώς