Άρπαξαν 840 ευρώ από ταμείο πρακτορείου στοιχημάτων στην Αθηένου

Ποσό 840 ευρώ κλάπηκε από ταμειακή μηχανή πρακτορείου στοιχημάτων στην Αθηένου.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα γύρω στις 3 σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία από πολίτη ότι σε πρακτορείο στοιχημάτων στην Αθηένου αντιλήφθηκε φιγούρα ενός ατόμου να βρίσκεται εντός του πρακτορείου.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου μετέβησαν στη περιοχή ωστόσο από τις έρευνες δεν εντοπίστηκε οποιοσδήποτε εντός του πρακτορείου.
 
Από περαιτέρω έρευνες διαπιστώθηκε ότι η πίσω συρόμενη πόρτα του πρακτορείου ήταν ελαφρώς ανοικτή και ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης.
 
Μέσα στο πρακτορείο η Αστυνομία εντόπισε μία παραβιασμένη ταμειακή μηχανή η οποία, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, περιείχε το ποσό των 840 ευρώ.
 
Η σκηνή αποκλείστηκε και σήμερα το πρωί θα διενεργηθούν περισσότερες έρευνες από την Αστυνομία.

Δειτε Επισης

Άνοιξαν πυρ κατά οχήματος 64χρονης στη Λεμεσό-Ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας της
Χείμαρρος ο Νεκτάριος με αναφορές για ψέματα και εκβιασμούς-«Το πιο βρώμικο πρόσωπο της επιλεκτικής δικαιοσύνης»
Δικαστική απόφαση εναντίον Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης για καταχρηστικές ρήτρες
Καταγγελίες χωρίς στοιχεία... Στην αντεπίθεση ο ΠΔΣ για τα περί παραβίασης κυρώσεων από δικηγορικά γραφεία
Αναβλήθηκε η δίκη της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας που κατηγορείται για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Χειροπέδες σε 20χρονο που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις έξω από πανεπιστήμιο στη Λευκωσία
Πώς τοποθετείται ο ΠΔΣ για την έκθεση Ελεγκτικής-«Επείγουσα ανάγκη η σύσταση Ανεξάρτητης Υπηρεσίας Δικαστηρίων»
Μη παραδοχή απάντησαν σε όλες τις κατηγορίες Νεκτάριος και Πορφύριος
Παραδόθηκε στις φλόγες όχημα 27χρονου
Ντρίμπλαραν τα μέτρα της Αστυνομίας στον Πριέτο οι εμπρηστές, δεν στάθηκαν εμπόδιο στους δράστες οι περιπολίες