Αφέθηκε ελεύθερος ο 37χρονος που έκλεψε κινητό και πουκάμισο από το Μall στην Πάφο

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα  ο 37χρονος που είχε συλληφθεί από το ΤΑΕ Πάφου για υπόθεση κλοπής από το πολυκατάστημα Μall στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα πρόσωπο φέρεται να απέσπασε από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων ένα κινητό τηλέφωνο. Μετά από πάροδο δέκα  λεπτών, σ’ άλλο κατάστημα πώλησης ειδών ένδυσης, δεύτερο πρόσωπο απέσπασε ένα πουκάμισο αξίας 150 ευρώ.
Άμεσα ενημερώθηκε η ομάδα ασφαλείας του mall και μετά από έλεγχο των συστημάτων παρακολούθησης που διέθεταν τα καταστήματα, είδαν τις κινήσεις των δύο προσώπων.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα και με την κινητοποίηση της ομάδας ασφαλείας του πολυκαταστήματος η Αστυνομία εντόπισε τον 37χρονο, ο οποίος είναι αιτητής πολιτικού ασύλου.

Σημειώνεται πως η Αστυνομία Πάφου αναζητά δεύτερο πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση κλοπής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Διπλωματικό θρίλερ για το Ουκρανικό-«Περιμένω να δω ποιος θα έρθει από Ρωσία και μετά θα αποφασίσω»
Κίεβο: Αν δεν εμφανιστεί ο Πούτιν στην Τουρκία, ο Ζελένσκι μπορεί να αποσύρει την ουκρανική αποστολή
Καταθέτει γυναίκα-κλειδί για τους θανάτους στο Ελληνικό-Τι δείχνει η πρώτη ιατροδικαστική στην 98χρονη μητέρα
Βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στη Νομική Αθηνών
Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στο Καράκας ένα δίχρονο παιδί που έμεινε μόνο του μετά την απέλαση των γονιών του
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βρίσκουν το βρέφος στον Άλιμο-Ερευνάται καταγγελία για αρπαγή
Αισιόδοξος για κινητοποίηση στο Κυπριακό ο ΠτΔ μετά το διορισμό Χαν-Συνομιλίες ξανά με Ολγκίν, αναμένεται ανακοίνωση καθόδου
Τουλάχιστον 50 νεκροί σε ισραηλινές επιθέσεις στη βόρεια Γάζα-Χτύπησαν νοσοκομείο και προσφυγικό καταυλισμό
Μεγάλες οι προσδοκίες της Λευκωσίας για το διορισμό Χαν-«Έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στο ρόλο του»
Δεν άρεσε στον Τατάρ ο διορισμός Χαν-«Μονομερή προσπάθεια που αγνοεί τις πολιτικές πραγματικότητες»