Έκκληση για συμμετοχή στην εκστρατεία «Choose Hope» απευθύνει ο ΜΚΟ, «Hope For Children»

Έκκληση για συμμετοχή στην εκστρατεία «Choose Hope» που αποσκοπεί στην ενημέρωση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση του «Hope For Children» απευθύνει ο ίδιος ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, ανήμερα, της Διεθνούς Ημέρας του Παιδιού.
 
Ανακοίνωση από τον ΜΚΟ, «Hope For Children», αναφέρει ότι «με μια απλή χειρονομία αγάπης, φορώντας μια μπλε μυτούλα, ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει φορέας και πολλαπλασιαστής του μηνύματος ‘Choose Hope’».
 
Προσθέτει ότι «παράλληλα, θα γίνει αρωγός στην προσπάθεια του ‘Hope for Children’ να συνεχίσει να παρέχει στήριξη σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως θρησκευτικού, πολιτιστικού ή άλλου υποβάθρου και να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοινωνικά μη προνομιούχων παιδιών».
 
Η Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τμήματος του “Hope For Children”, Άντρια Νεοκλέους, σε δημοσιογραφική διάσκεψη δήλωσε ότι «η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για θέματα που αφορούν τα παιδιά μέσα από εκστρατείες όπως αυτή είναι ένας από τους κύριους στόχους του Οργανισμού μας, αφού η προστασία των παιδιών από κάθε μορφής βία ή εκμετάλλευση είναι καθήκον όλων μας».
 
Οι μπλε μυτούλες διατίθενται στη συμβολική τιμή των €2.
 
Την 20η Νοεμβρίου γιορτάζεται η διακήρυξη και υπογραφή της σύμβασης για τα δικαιώματα του παιδιού από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1989.
 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Οι επιπτώσεις στην Κύπρο από τη σύρραξη στη Μέση Ανατολή-«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε»
ΒΙΝΤΕΟ: Ισοπεδώθηκαν κτίρια από την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Στους 86 οι τραυματίες
Συνεδριάζει η Επιτροπή αντιμετώπισης κρίσεων και εκτάκτων αναγκών COBRA μετά τις επιδρομές ΗΠΑ στο Ιράν
Ερωτήματα για την κατάσταση των πυρηνικών του Ιράν μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ
Δορυφορικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις καταστροφές στο Φορντό μετά τα αμερικανικά πλήγματα
Τα δύο σενάρια μετά τον βομβαρδισμό του Ιράν-Το ρίσκο Τραμπ, πώς μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση
Επανεκλέγηκε στη θέση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Στέφανος Στεφάνου-Ήταν η μοναδική υποψηφιότητα
Αναμένουν άνοδο στις τιμές πετρελαίου οι επενδυτές, στροφή προς ασφαλή καταφύγια
Σε διαρκή σύνοδο το ΣΕΑ λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή-Παρακολουθεί την κατάσταση η Κυβέρνηση
«Όλα στο τραπέζι για να υπερασπιστούμε το έθνος μας»-Στη Μόσχα ο ΥΠΕΞ του Ιράν, βλέπει Πούτιν