Τσίχλες και κραγιόν με... χασίς σε μαγαζί με φυτικά προϊόντα στην Καρδίτσα!

Προϊόντα που προέρχονται από τη φύση διέθετε προς πώληση ένα ζευγάρι στο κατάστημα που άνοιξε στην Καρδίτσα, αλλά προσπάθησε να το μετατρέψει σε coffee shop όπως αυτά του Άμστερνταμ πουλώντας μεταξύ άλλων τσίχλες, κραγιόν, γλειφιτζούρια και πλήθος άλλα είδη με άρωμα ή γέμιση από... χασίς!

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο μαγαζί για να κάνουν έλεγχο, διαπίστωσαν ότι το κατάστημα του 43χρονου και της συνομήλικης συντρόφου του ήταν ο... παράδεισος για τους χρήστες ναρκωτικών! Τόσο σε αυτό όσο και στο σπίτι τους, κατασχέθηκαν 28 συσκευασίες με κλώνους, φύλλα και «φούντες» κάνναβης βάρους ενός κιλού και 501 γραμμαρίων, 13 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 62,5 γραμμαρίων, 82 φιαλίδια των 10ml με έλαιο κάνναβης, 22 κουτιά με 600 κάψουλες κάνναβης σε σκόνη, 13 συσκευασίες με επεξεργασμένη κάνναβη σε στερεή μορφή, έξι σύριγγες των 10gr με κάνναβη σε υγρή μορφή, τέσσερα βαζάκια με κάνναβη σε κρυσταλλική μορφή, τέσσερα πλαστικά σωληνάρια κραγιόν και δυο βαζάκια με κάνναβη σε πάστα και ένα δοχείο με όπιο βάρους 25,7 γραμμαρίων σε σκόνη!

Ακόμη, κατασχέθηκαν 20 τσίχλες με κάνναβη, ένα βάζο με 97 γραμμάρια υγρού άγνωστης χημικής σύστασης, τέσσερα γλειφιτζούρια άγνωστης σύστασης, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένας μεταλλικός τρίφτης και δύο πίπες καπνίσματος χασίς. Το ζευγάρι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με κατηγορίες για εισαγωγή, κατοχή και διάθεση ναρκωτικών.
 
Πηγή: Protothema.gr 

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα
Τούρκος βίασε γυναίκα σε παραλία στην Ελλάδα-Το αποτύπωμα που τον πρόδωσε
Κατέληξε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο στη Λάρισα
Η Ελλάδα καταδίκασε στα Ηνωμένα Έθνη την επίθεση στη Δαμασκό
Αποφυλάκιση Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στο νοσοκομείο της Λάρισας
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της ελληνικής Κυβέρνησης μετά τις παραιτήσεις