Στον Γεν. Εισαγγελέα η υπόθεση της μητέρας που τραυμάτισε με μαχαίρι τον 8χρονο γιο της

Με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία χειρίζονται το Τμήμα Κοινωνικής Ευημερίας, αλλά κι η Αστυνομία το θέμα τραυματισμού 8χρονου παιδιού, με φερόμενη ύποπτη για τον τραυματισμό του την 38χρονη μητέρα του.
 
Τόσο οι αναφορές του 8χρονου, σε οπτικογραφημένη συνέντευξη που έδωσε στην Αστυνομία, όσο κι οι ισχυρισμοί της μητέρας του, αντιμετωπίζονται με κάθε επιφύλαξη και δίνεται ιδιαίτερη σημασία στα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, που ετοιμάστηκε μετά την εξέταση του μικρού.
Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε πως ο 8χρονος φέρει δύο εκδορές που εφάπτονται μεταξύ τους στην αριστερή τραχηλική χώρα, που προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο, (προφανώς μαχαίρι) και δύο εκδορές παράλληλες μεταξύ τους στο αριστερό πόδι που πιθανόν προκλήθηκαν από το ίδιο αιχμηρό αντικείμενο.

Η 38χρονη φέρεται να επιτέθηκε την περασμένη Τρίτη  και να τραυμάτισε τον 8χρονο γιό της. Τις εκδορές από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό του 8χρονου, αντιλήφθηκε ο δάσκαλός του στο σχολείο, ο οποίος δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις του μικρού. Συγκεκριμένα ο 8χρονος ανέφερε ότι τα τραύματα στο λαιμό του προκλήθηκαν όταν από απροσεξία της μητέρας του, στην προσπάθεια να πετάξει μαχαίρι για να το πλύνει ο ίδιος, το επικίνδυνο αντικείμενο τον βρήκε στον λαιμό.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 38χρονης ελληνοκύπριας μητέρας στη Λεμεσό, η οποία θα κατηγορηθεί ως ύποπτη για κακοποίηση ανήλικου παιδιού και θα ζητηθεί γνωμάτευση του Γ. Εισαγγελέα για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.
 
Τόσο ο 8χρονος, όσο και τα δύο ανήλικα παιδιά  της 38χρονης, που διέμειναν μαζί της, τέθηκαν υπό την προσωρινή φροντίδα του Τμήματος Κοινωνικής Ευημερίας. 
 

Δειτε Επισης

Νόμιμη η κράτηση υπόπτου για τρομοκρατία έκρινε το Ανώτατο
Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για κλοπή εργαλείων στην Πάφο
Όλα δείχνουν σύνδεση Metamax με εμπρησμό στο όχημα του 78χρονου-Ελεύθερος ο ένας από τους δύο συλληφθέντες
Χειροπέδες σε 32χρονο για κλοπή οχήματος-Τον έδειξαν τα δαχτυλικά αποτυπώματα
Επιθέσεις εναντίον διανομέων φαγητού και στη Λευκωσία-«Τους πετάνε πέτρες, πιάσαμε πάτο»
Οι διώξεις και το ξέφρενο πάρτι εκατομμυρίων από τους σφετερισμούς-Ξανά ενώπιον Κακουργιοδικείου ο Αϊκούτ
Κλείνει τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου αύριο λόγω εργασιών
Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονου στη Λεμεσό (pic)
Νέα απάτη με το όνομα των Κυπριακών Ταχυδρομείων-Προσπαθούν μέσω email να αποσπάσουν χρήματα
Σε εγρήγορση οι υπηρεσίες μετά από απειλές για κυβερνοεπίθεση-Ομάδα χάκερς δήλωσε δημόσια την πρόθεσή της