Την Παρασκευή «τα σπουδαία» για τις εξετάσεις των εκπαιδευτικών

Την Παρασκευή θα ολοκληρωθεί η έκθεση του Γενικού Ελεγκτή αναφορικά με την δημοσιοποίηση των θεμάτων των εξετάσεων των εκπαιδευτικών για το Νέο Σύστημα Διορισμού, αναφέρει ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης με ανάρτησή του, σήμερα το απόγευμα, στον προσωπικό του λογαριασμό, στο twitter.
 
Σύμφωνα με τον Γενικό Ελεγκτή, σήμερα το μεσημέρι λήφθηκαν πρόσθετα στοιχεία από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.
 
«Προσχέδιο της έκθεσης στάλθηκε πριν λίγο στον Υπουργό για τυχόν σχόλια επί των γεγονότων που καταγράφονται, όπως επιβάλλει η ελεγκτική διαδικασία» προσθέτει, ενώ συμπληρώνει ότι «η έκθεση θα ολοκληρωθεί αύριο».
 
Το Υπουργικό Συμβούλιο διόρισε την Τετάρτη ερευνώντα λειτουργό έναν εισαγγελέας της Δημοκρατίας για το θέμα της δημοσιοποίησης των εξεταστικών θεμάτων, για να εξετάσει τα πειθαρχικά παραπτώματα, όπως είχε δηλώσει ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Καδής.

Δειτε Επισης

Συνολικά 19 πτήσεις για επαναπατρισμό Ισραηλινών-Προγραμματισμένες και αναχωρήσεις από μαρίνα Λάρνακας
«Η σημασία της συζήτησης για το σχέδιο αξιολόγησης στη Βουλή είναι τεράστια… Η παιδεία αλλάζει»
«Ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι γέννησα από το ραδιόφωνο… Σε τρυφερή ηλικία εγκαταλείψαμε τους γονείς μας»
Επικοινωνία ΤΟΜ με ιδιοκτήτες οχημάτων Citroën που φέρουν ελαττωματικό αερόσακο Takata
Υπ. Ενέργειας: Αναμενόμενη αλλά προσωρινή η αύξηση των τιμών καυσίμων-Θα παρέμβουμε εάν ξεφύγουν οι τιμές
Ουρές στο λιμάνι Λεμεσού για επιβίβαση στο Crown Iris-Επαναπατρίζονται άλλοι 1600 Ισραηλινοί
Ακόμη τέσσερις Κύπριοι και οι οικογένειες τους έφυγαν από το Ιράν και επιστρέφουν στην Κύπρο
Παραίτηση Υφυπουργού Πρόνοιας ζητά η Ισότητα για κάμερες που κατέγραφαν ήχο
Κατέπλευσε εκ νέου στο λιμάνι Λεμεσού το «Crown Iris»-Μετέφερε 1.600 ξένους υπηκόους
Πραγματοποιούνται άλλες 15 πτήσεις από τη Λάρνακα προς Ισραήλ και Ιορδανία για επαναπατρισμό πολιτών