Αλληλεγγύη: Προβοκατόρικη ενέργεια η λίστα με τους… διαφωνούντες

Λήξαν θεωρεί το θέμα με τη λίστα των φερόμενων ως διαφωνούντων με την απόφαση του Κινήματος για στήριξη του Νικόλα Παπαδόπουλου στις προεδρικές εκλογές, η Αλληλεγγύη.
 
Επί του θέματος επανήλθε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλληλεγγύης Γιάννης Σελινόπουλος, παραθέτοντας νέα στοιχεία που προέκυψαν από το… ξεσκόνισμα στο οποίο προέβη επί της λίστας που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη βδομάδα, η ηγεσία της Αλληλεγγύης.   
 
Ο Γιάννης Σελινόπουλος έκανε λόγο για προβοκατόρικη ενέργεια, για να υποδείξει:   
 
«Τέτοιου είδους ενέργειες ενδυναμώνουν την πίστη μας, και αυτό φαίνεται από την αγανάκτηση του κόσμου μας σε αυτή την προβοκατόρικη ενέργεια, ότι ο ρόλος της Αλληλεγγύης σε αυτές τις εκλογές είναι ιδιαίτερα σημαντικός και συμβάλλει τα μέγιστα στην επερχόμενη νίκη του Νικόλα Παπαδόπουλου. Για εμάς το θέμα θεωρείται λήξαν».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παράπλευρες απώλειες για την Αλληλεγγύη στη Λεμεσό
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αλληλεγγύη: Βόμβα κρότου-λάμψης η λίστα με τους διαφωνούντες για Νικόλα 
 
Αναλυτική η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλληλεγγύη, Γιάννη Σελινόπουλου:
 
«Μετά από περαιτέρω έρευνα που έχουμε κάνει στην περιβόητη λίστα ‘’διαφωνούντων’’, διαπιστώσαμε νέα παραπλανητικά στοιχεία και σημειώνουμε τα εξής:
 
*Σχεδόν ένας στους τρεις από τους 126, (τουλάχιστον 34) είναι μέλη του ΔΗΣΥ.
 
*Από τα 126 άτομα που αναφέρονται στη περιβόητη λίστα, μόνο 21 άτομα συμμετείχαν στο εκλογικό μας συνέδριο και ψήφισαν για την εκλογή κεντρικής ηγεσίας της Αλληλεγγύης. Άρα, μόνο 21 εξ’ αυτών συμμετείχαν στην ύψιστη κομματική διεργασία του Κινήματος την περασμένη άνοιξη, δηλαδή πολύ πριν την απόφαση του Κινήματος για υποστήριξη του Νικόλα Παπαδόπουλου στις Προεδρικές Εκλογές.
 
*Αρκετοί εξ’ αυτών που συμπεριλήφθηκαν στην περιβόητη λίστα, μας έχουν δηλώσει προφορικώς ή και γραπτώς ότι τα ονόματα τους συμπεριλήφθηκαν στη λίστα χωρίς τη συγκατάθεσή τους, και διαφωνούν με το περιεχόμενο της εν λόγω ανακοίνωσης. Κάποιοι μάλιστα προτίθενται να κινηθούν νομικά εναντίον των δημιουργών της  λίστας που έφερε το όνομα τους αλλά όχι την υπογραφή τους.
 
*Η απόφαση για υποστήριξη Νικόλα Παπαδόπουλου ελήφθη από το Κεντρικό Συμβούλιο του Κινήματος στις 7 Μαΐου όπως προβλέπει το καταστατικό, και από το σύνολο των 112 συμμετεχόντων, οι 9 που διαφώνησαν (4 κατά, 5 αποχές), δεν το έπραξαν διότι ήθελαν υποστήριξη Νίκου Αναστασιάδη, αλλά διότι προέκριναν την υποψηφιότητα της Ελένης Θεοχάρους. Ας διερωτηθεί ο κάθε πολίτης γιατί η αντίδραση αυτή ήρθε 6 μήνες μετά την απόφαση στήριξης Νικόλα Παπαδόπουλου.
 
Τέτοιου είδους ενέργειες ενδυναμώνουν την πίστη μας, και αυτό φαίνεται από την αγανάκτηση του κόσμου μας σε αυτή την προβοκατόρικη ενέργεια, ότι ο ρόλος της Αλληλεγγύης σε αυτές τις εκλογές είναι ιδιαίτερα σημαντικός και συμβάλλει τα μέγιστα στην επερχόμενη νίκη του Νικόλα Παπαδόπουλου. Για εμάς το θέμα θεωρείται λήξαν».
 

Δειτε Επισης

«Κόμβος αλληλεγγύης για τον κόσμο η Κύπρος»-Τιμήθηκε η επέτειος της ένταξης στην ΕΕ
LIVE: Σε εξέλιξη η εκδήλωση για την επέτειο της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ παρουσία της Φον ντερ Λάιεν
ΒΙΝΤΕΟ: «Η ένταξη στην ΕΕ η σημαντικότερη πολιτική και διπλωματική επιτυχία»
Τέθηκε σε λειτουργία η υπηρεσία «Τι ψηφίζω»-Όλες οι λεπτομέρειες
Υπ. Εργασίας: Εργαζόμαστε για καλύτερη ρύθμιση εργασιακών σχέσεων
Επιβεβαίωση της βρετανικής θέσης ως προς τις απευθείας πτήσεις για Τύμπου
Επανέλαβε στήριξη της ΕΕ για λύση του Κυπριακού η Φον ντερ Λάιεν-«Έχετε γίνει ευρωπαϊκό επίκεντρο»
Προκαλούν τα κατεχόμενα-«Αδικία και ιστορικό λάθος η ένταξη Κύπρου στην ΕΕ»
«Η Κύπρος σταθερός συνεργάτης και εταίρος της ΕΕ»-Το μήνυμα ΥΠΕΞ για την ένταξη Κύπρου στην Ένωση
Συναντήθηκε με Μπορέλ η Ολγκίν-Έλαβε πλήρη στήριξη της ΕΕ για τις συνομιλίες για Κυπριακό