Εθνοφρουρός κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από τον Διοικητή του σε στρατόπεδο της Λεμεσού

Θύμα ξυλοδαρμού από τον Διοικητή του, ισχυρίζεται ότι έπεσε 18χρονος εθνοφρουρός, ο οποίος μεταφέρθηκε με τραύματα στο Νοσοκομείο Λεμεσού.
 
Σύμφωνα με την εκδοχή του ίδιου και οικογενειακών του προσώπων, ο 18χρονος είχε αιτηθεί άδεια για μετάβαση του στο εξωτερικό και του ζητήθηκε να αποδείξει του λόγου του αληθές για το ταξίδι του, δείχνοντας τα εισιτήρια.
 
Όταν επιχείρησε να παρουσιάσει με το κινητό του τα εισιτήρια, ο διοικητής του άρπαξε και πέταξε το κινητό του τηλέφωνο.
 
Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τον ισχυρισμό του εθνοφρουρού,  τον χαστούκισε και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.
 
Στην προσπάθεια κάποιων να συγκρατήσουν τον μαινόμενο διοικητή, όπως ανέφερε ο 18χρονος, εκείνος συνέχισε να τον χτυπά με γροθιές και να τον κλωτσά.
 
Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο ιατρείο του στρατοπέδου κι ο γιατρός τον παρέπεμψε στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου του έγιναν ακτινογραφίες και περιποίηση των τραυμάτων του.     
 
Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας Κώστας Φυτιρής επιβεβαίωσε ότι ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ διέταξε έρευνα και ότι φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι το περιστατικό όντως συνέβη.
 
Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Εγκλωβίστηκε τραυματισμένος σε βράχο στην Αγία Νάπα 24χρονος Βρετανός-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσής του
Δεσμεύτηκε περιουσία πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ μετά από υπόθεση ναρκωτικών στη Λευκωσία
Εντοπίστηκαν 83 συσκευασίες CBD και THC σε περίπτερο στη Λάρνακα
Ο ένας δεν ενημέρωσε, ο άλλος δεν άκουσε, ο τρίτος δεν είδε και ο τέταρτος δεν ήταν αρμοδιότητά του...
Δεν τους παίρνει να αστοχήσουν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Αμφιβολίες για την εφαρμοστικότητα
Οι διαδικασίες express για Πελετίε και οι πέντε μήνες αναμονής για Μαλέκο-Παρόμοιες υποθέσεις, διαφορετικοί χειρισμοί