Β. Παπαδόπουλος: «Απέτυχε παταγωδώς η βιομηχανία λάσπης κατά του Προέδρου»

Για άλλη μια φορά η βιομηχανία παραγωγής λάσπης κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, με αρχιμάστορες τον κ. Γιώργο Περδίκη και την κα Ειρήνη Χαραλαμπίδου, απέτυχε παταγωδώς να πλήξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αναφέρει  ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, σε γραπτή του δήλωση για την έρευνα του Γενικού Ελεγκτή αναφορικά με την εκδήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Συνεδριακό Κέντρο στις 14 Οκτωβρίου .  

Ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει πως "η έρευνα που ζήτησαν από τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας για δήθεν χρηματοδότηση της εκδήλωσης που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την εξαγγελία της υποψηφιότητας του, ισχυριζόμενοι ότι πληρώθηκε από το κράτος, κατέδειξε ότι ούτε ένα σεντ δαπάνησε η Κυπριακή Δημοκρατία ούτε ένα επιστολόχαρτο χρησιμοποιήθηκε ούτε ο οποιοσδήποτε δημόσιος υπάλληλος επιστρατεύτηκε".

"Αυτοί που ισχυρίζονταν τέτοια πράγματα αναληθώς και ζητούσαν έρευνα μένουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι στα μάτια των πολιτών.
Ο προεκλογικός αγώνας θα πρέπει να διεξαχθεί με έντιμα μέσα και πολιτικό πολιτισμό που αξίζει σε πολίτες ενός δημοκρατικού ευρωπαϊκού κράτους. Όσοι μετέρχονται άλλα μέσα θα καταδικαστούν στις εκλογές από τον κυπριακό λαό", επισημαίνει ο κ. Παπαδόπουλος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γενικός Ελεγκτής: «Δεν πλήρωσε η Δημοκρατία την εκδήλωση εξαγγελίας υποψηφιότητας Αναστασιάδη»
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»