Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου στο ΔΗΚΟ-Επίθεση σε Νικόλα για τις επιλογές του 2013

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από ΔΗΚΟϊκά στελέχη που το 2013 βρίσκονταν κοντά στην τότε ηγεσία του κόμματος, η ψεσινή δήλωση του προέδρου του ΔΗΚΟ και υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Νικόλα Παπαδόπουλου, ότι στις προ πενταετίας προεδρικές εκλογές σεβάστηκε την απόφαση του κόμματος στηρίζοντας τον Νίκο Αναστασιάδη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψήφισε Αναστασιάδη το 2013 ο Νικόλας
 
Σε δήλωση στην οποία προέβη στον REPORTER το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ Γιάννος Λακκοτρύπης, απάντησε με την λαϊκή ρήση «απόν αντρέπεται, ο κόσμος εν δικός του», υποστηρίζοντας πως «εν μέσω προεκλογικής περιόδου και κυρίως εν μέσω σοβαρής οικονομικής κρίσης που μάστιζε τότε την πατρίδα μας, ο Νικόλας Παπαδόπουλος επέλεξε να δραπετεύσει από την μάχη δηλώνοντας, μάλιστα ότι ‘’θα ενεργήσω όπως επιτρέπει η συνείδησή μου’’».
 
«Και αφού η συνείδησή του δεν του επέτρεπε να δώσει τη μάχη μαζί με το κόμμα του», τονίζει ο Γιάννος Λακκοτρύπης, «του επέτρεπε, όμως, να συμμαχήσει τότε με άλλους, που δεν είχαν καμία σχέση με το ΔΗΚΟ, για να λεηλατήσουν το ΔΗΚΟ».
 
Αξίζει να σημειωθεί πως φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, απεικονίζουν στενούς συνεργάτες του Νικόλα Παπαδόπουλου, όπως τους Χρύση Παντελίδη, Άθω Αντωνιάδη και Χρίστο Σενέκη, σε προεκλογική συγκέντρωση φίλων του ΔΗΚΟ σε ξενοδοχείο της Λεμεσού τον Φεβρουάριο του 2013, υπέρ της υποψηφιότητας του Γιώργου Λιλλήκα, στην παρουσία και του ίδιου του υποψήφιου. Παρών στην εκδήλωση ήταν επίσης και ο Ζαχαρίας Κουλίας, ο οποίος και την προσφώνησε. 
 

«Λεηλάτησαν το ΔΗΚΟ»

«Παρακολουθήσαμε τον υποψήφιο Πρόεδρο Νικόλα Παπαδόπουλο να δηλώνει ψες σε εκπομπή του Alpha, ότι το 2013 ‘’σεβάστηκε την απόφαση του ΔΗΚΟ και στήριξε την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη’’. Aπόν αντρέπεται, ο κόσμος εν δικός του», ανέφερε αρχικά ο Γιάννος Λακκοτρύπης, για να επισημάνει: 
 
«Εν μέσω προεκλογικής περιόδου και κυρίως εν μέσω σοβαρής οικονομικής κρίσης που μάστιζε τότε την πατρίδα μας, ο Νικόλας Παπαδόπουλος επέλεξε να δραπετεύσει από την μάχη δηλώνοντας, μάλιστα ότι ‘’θα ενεργήσω όπως επιτρέπει η συνείδησή μου’’.

Και αφού η συνείδησή του δεν του επέτρεπε να δώσει τη μάχη μαζί με το κόμμα του, του επέτρεπε, όμως, να συμμαχήσει τότε με άλλους, που δεν είχαν καμία σχέση με το ΔΗΚΟ, για να λεηλατήσουν το ΔΗΚΟ».
 
Ο κ. Λακκοτρύπης, υπέδειξε με νόημα πως συνήθως, στη σκηνή του εγκλήματος, ο ηθικός αυτουργός κρύβεται ή παρακολουθεί τη σκηνή από μακριά.

«Οι εκτελεστές, όμως που αναλαμβάνουν την εκτέλεση του εγκλήματος βρίσκονται στη πρώτη γραμμή», είπε, για να υπογραμμίσει: 

«Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι στενοί του συνεργάτες βρίσκονται στη πρώτη γραμμή, απολαμβάνοντας τη λεηλασία και το κομμάτιασμα της σάρκας του κόμματός τους. Είναι οι ίδιοι που σήμερα μας καλούν να τους ψηφίσουμε.
 
Μπορεί ο σημερινός υποψήφιος της ΕΔΕΚ και του Κινήματος Αλληλεγγύης να ανακηρύχθηκε υποψήφιος δια βοής, που μόνο σε μη δημοκρατικά καθεστώτα να ισχύουν οι ίδιες πρακτικές, ένα, όμως είναι το σίγουρο: Ότι ο ΔΗΚΟικός κόσμος δεν ξεχνά».

Δειτε Επισης

Νέα κίτρινη προειδοποίηση-Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος
Πεπεισμένος ο Τραμπ για το Φορντό-«Δεν γνώριζαν οι Ιρανοί, απομάκρυναν μόνο τους εαυτούς τους όχι το ουράνιο»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Η εβδομάδα που πέρασε ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ-Το σερί των επιτυχιών και οι προκλήσεις
Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στη Γάζα
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-Νεκροί πατέρας και 13χρονος γιος μετά από τροχαίο
The Times: Οι Ισραηλινοί είχαν διεισδύσει στο Ιράν τουλάχιστον από το 2010 και χαρτογραφούσαν τα πυρηνικά
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής
Πατέρας ξυλοκόπησε με βέργα τα παιδιά του στην Αχαΐα-Συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας