Άθικτο σε χωράφι στο Μούτταλο το όχημα των ληστών της Συνεργατικής

Άθικτο βρέθηκε το όχημα των δραστών της ληστείας που διαπράχθηκε γύρω στις 08:00 σήμερα το πρωί σε υποκατάστημα της Συνεργατικής στην Πάφο.  
 
Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και το όχημα μάρκας TOYOTA RAV4 (STATION WAGON), χρώματος βυσσινί, εντοπίστηκε γύρω στις 19:00 άθικτο σε χωράφι στον Μούτταλο.  
 
Στο μεταξύ, ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών που λίγο πριν τις 8 σήμερα το πρωί μπούκαραν σε υποκατάστημα της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας στο Κέντρο της Πάφου και υπό την απειλή όπλου διέφυγαν.  
 
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία μέλη της οποίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Κατά τη διάρκεια των ερευνών μέλος της Ομάδας «Ζ»  κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του η οποία ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία ένα πρόσωπο με  κοντόκανο κυνηγετικό και δεύτερο πρόσωπο  με G3  αφού έσπασαν την κυρία είσοδο της Συνεργατικής Τράπεζας, μπήκαν σε αυτό και με την απειλή των όπλων και κατάφεραν να αποσπάσουν ποσό 30 χιλιάδων ευρώ περίπου.
 
Την ώρα της ληστείας στην Τράπεζα βρίσκονταν οι υπάλληλοι  και ένας πελάτης. Οι δράστες φαίνεται να μίλησαν με σπασμένα ελληνικά στο προσωπικό.  
 
Σύμφωνα με τους υπαλλήλους της τράπεζας οι ληστές ήταν δύο κουκουλοφόροι και αφού πήραν τα χρήματα διέφυγαν με αυτοκίνητο Toyota Rav4 κόκκινου χρώματος, το οποίο φαίνεται να ανήκει σε αλλοδαπό και είναι κλοπιμαίο από χθες το βράδυ.  
 
Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή, έχει αποκλείσει την σκηνή και γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις και λαμβάνονται καταθέσεις από το προσωπικό, ενώ σε κατοπινό στάδιο θα ακολουθήσει  επιστημονική εξέταση της σκηνής από την υπηρεσία σήμανσης του Αρχηγείου αστυνομίας. Σημειώνεται πως στις έρευνες συμμετέχει και το ελικόπτερο της Αστυνομίας.
 
Ο Εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Πάφου ανέφερε πως η Αστυνομία βρίσκεται  στα πολύ αρχικά στάδια της διερεύνησης, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η ληστεία της Συνεργατικής  στην περιοχή της Τεχνικής σχολής να συνδέεται και με την ληστεία που διαπράχθηκε πριν λίγο διάστημα στην Τίμη.
 

Δειτε Επισης

Λεωφορείο παρέσυρε δωδεκάχρονη στην Πάφο-Διακομίστηκε στο νοσοκομείο
Πυρπόλησαν το όχημα του πατέρα ανακριτή του ΤΑΕ Αρχηγείου-Έρευνες εάν ήταν «μήνυμα» στον αστυνομικό
Ανέκοψαν για έλεγχο 39χρονο με τον 12χρονο γιο του-Εντόπισαν διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία
Πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ για παράνομη εργοδότηση-Εντοπίστηκαν 34 πρόσωπα
Σειρά επαφών Αρχηγού ΓΕΕΦ στις ΗΠΑ-Συζήτησε με αξιωματούχους του Πενταγώνου
Εντοπίστηκε ο 82χρονος που απουσίαζε από την οικία του στη Λεμεσό
Δεύτερη σύλληψη 16χρονου για την επίθεση με πέτρες σε αστυνομικούς ανήμερα της Μεγάλης Πέμπτης
Συνεχίζουν απτόητοι οι εμπρηστές-Έκαψαν όχημα 43χρονου στη Λάρνακα
Μοτοσικλετιστές επιτέθηκαν και λήστεψαν 21χρονο στη Λάρνακα-Άρπαξαν το κινητό και το πορτοφόλι του
Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Πάφο-Έρευνες για τα αίτια