Ο μακελάρης του Λας Βέγκας σκόπευε να χτυπήσει και στο Σικάγο

 
Ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στο Λας Βέγκας, που στοίχισε την ζωή σε 58 ανθρώπους, είχε κάνει κράτηση αυτό το καλοκαίρι σε ένα ξενοδοχείο στο Σικάγο, το οποίο έχει θέα προς τον χώρο που πραγματοποιήθηκε το γνωστό φεστιβάλ ροκ μουσικής Lollapalooza, μετέδωσε σήμερα ο ιστότοπος TMZ.

«Γνωρίζουμε τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον Τύπο και βρισκόμαστε σε επαφή με τις ομοσπονδιακές αρχές» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Σικάγο, Άντονι Γκαγκλιέλμι, σε μια ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το TMZ, ο δράστης της επίθεσης στο Λας Βέγκας Στίβεν Πάντοκ είχε κλείσει δύο δωμάτια στο ξενοδοχείο Blackstone, που έχει θέα σε ένα πάρκο στην καρδιά του Σικάγο όπου διοργανώθηκε το μουσικό φεστιβάλ στις αρχές Αυγούστου. 

Εκατοντάδες χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων η Μάλια Ομπάμα, η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Ωστόσο ο Πάντοκ δεν ήλθε ποτέ στην πόλη, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος.

Το ιστορικό ξενοδοχείο Blackstone έχει φιλοξενήσει πολλούς Αμερικανούς ηγέτες και σημαντικούς καλλιτέχνες όπως τον Νατ Κινγκ Κόουλ και τον Ρούντολφ Βαλεντίνο. Έχει θέα στο Grant Park, όπου ο Μπαράκ Ομπάμα εκφώνησε την ομιλία του μετά τον θρίαμβό του στις προεδρικές εκλογές του 2008.
 
 
Πηγή: protothema.gr 

Δειτε Επισης

Επιβεβαίωσε ύπαρξη αμερικανικών αεροσκαφών στη βάση Ανδρέας Παπανδρέου ο Πάλμας-«Απομακρυσμένοι οι κίνδυνοι»
Στην Αθήνα με ασφάλεια 22 Κύπριοι πολίτες-Επέστρεψαν από το Ισραήλ και το Ιράν
Έστησαν επιχείρηση και κατάσχεσαν 2,5 κιλά ναρκωτικά οι Αρχές-Δύο συλλήψεις
Εξετάζει εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο ο Τράμπ-«Επιδιώκει κάτι περισσότερο από μια απλή εκεχειρία»
Δεκάδες νεκροί από πυρά κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας στη Γάζα
Με νεφώσεις και ανέμους το σκηνικό του καιρού-Ανεβαίνει από την Πέμπτη η θερμοκρασία
Χειροπέδες σε 16χρονο για την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Άφαντοι οι άλλοι τρεις καταζητούμενοι
Σε δίκη ενώπιον του Εξαμελούς Συνοδικού ο ιερέας Δήμος Σερκελίδης-Έστειλε καταγγελία κατά Αρχιεπισκόπου
Ξεκινά η εξέταση του ΥΠΑΝ για το σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών-Ανοίγουν τα χαρτιά τους όλες οι πλευρές
Πήραν την ανιούσα οι τιμές των καυσίμων-Εξέδωσε διάταγμα για κηροζίνη λόγω... Χάϊφα και ζήτησης ο Παπαναστασίου