Τριήμερο απογευματινών βροχών κυρίως στα ορεινά

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Νωρίς το απόγευµα όµως θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά, κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ από το µεσηµέρι και µετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, νότια και ανατολικά. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και τα δυτικά. Το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις το απόγευµα. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 4,7 εκατ. ευρώ
Τρεις τραυματίες από την πτώση μεταλλική διαφημιστική κατασκευής στα κατεχόμενα
Ηλεκτρονικές συνταγές και ιατρικά δεδομένα ταξιδεύουν με τους Κύπριους πολίτες-Εντός Μαΐου οι ανακοινώσεις
Βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού-Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Αγώνας για μια εξέταση στο ΤΑΕΠ-Καταγγελίες για ώρες ταλαιπωρίας ασθενών χωρίς καν να εξεταστούν
Σύγχυση για τα φαρμακεία στην Αγία Νάπα-Πώς απαντούν οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες
Παναγιώτου: Γνώμονας η κοινωνική δικαιοσύνη για συνταξιοδοτικό, ΑΤΑ, ρύθμιση εργασίας
Αποτεφρωτήριο μέχρι το 2030 ζητά η Κυπριακή Εταιρεία Αποτέφρωσης Νεκρών
Τμήμα Περιβάλλοντος: Εξετάζονται μελέτες για έκθεση επιπτώσεων στην Ζώνη Ειδικής Προστασίας Αγ.Θέκλας
Άρχισε η υποβολή δήλωσης φόρου εισοδήματος-Προθεσμία μέχρι 31 Ιουλίου