Δύο νέοι ύποπτοι συνελήφθησαν για βομβιστικές επιθέσεις στη Λεμεσό

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων ηλικίας 30 και 35 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις εκρήξεων βομβών που σημειώθηκαν στη Λεμεσό.
 
Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στο δικαστήριο το οποίο και εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα 4ήμερης κράτησης.
 
Εναντίον των δύο, εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των ερευνών που διεξάγονται στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, σχετικά με βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα. Για τη σύλληψή τους στήθηκε συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας σήμερα το πρωί, με τη συμμετοχή μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και της ΜΜΑΔ.
 
Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6π.μ. και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των δύο στα σπίτια τους, δέκα λεπτά αργότερα. Τη σύλληψή τους, ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους. Στην οικία του 35χρονου, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο, μεταξύ άλλων, μια μοτοσικλέτα. Η μοτοσικλέτα, ταιριάζει με την περιγραφή της μοτοσικλέτας, που χρησιμοποίησαν οι δράστες της βομβιστικής επίθεσης εναντίον του αυτοκινήτου και της οικίας 57χρονης, στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 στη Λεμεσό.
 
Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη στις 27 Σεπτεμβρίου, 44χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος τελεί υπό κράτηση. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εναντίον του 44χρονου, προέκυψε μαρτυρία και για δεύτερη, παρόμοιας φύσης, υπόθεση που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 16 Οκτωβρίου 2016, εναντίον μπυραρίας.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ
Χάθηκαν τα ίχνη 43χρονης στη Λευκωσία (pic)
Ταλαιπωρία και πάλι στους οδηγούς-Κλείνει μέχρι την Παρασκευή τμήμα στον αυτοκινητόδρομο
Εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Χάγη κατά του πολέμου στη Γάζα
Επί γης κόλαση η Γάζα-Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί, χωρίς νερό και τρόφιμα οι κάτοικοι, νέα μεγάλη επίθεση από το Ισραήλ
Ιδιωτική ακρόαση με τον Πάπα είχε ο ΥΠΕΞ-Στο επίκεντρο ο ρόλος της Κύπρου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε συμφωνία που θα περιελάμβανε το τέλος των επιχειρήσεων στη Γάζα-Τι όρο θέτει
Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»
Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ιστιοφόρο που «καρφώθηκε» στη γέφυρα του Μπρούκλιν-«Ακούγαμε ουρλιαχτά»
Σε προκαταρκτική «δίκη» ο Τυχικός για την συμπεριφορά του, εξηγήσεις ενώπιον της Ιεράς Συνόδου-«Καταγγελίες από παντού»