Ανατροπή με νέο στοιχείο και μαρτυρία - φωτιά για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας

Νέα δεδομένα σε ότι αφορά τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρς Ζέμπερη στο β' νεκροταφείο. Δυο μαρτυρίες και ένα αντικείμενο φαίνεται ότι φέρνουν πολύ κοντά τους αστυνομικούς στον άνθρωπο που δολοφόνησε την νεαρή κοπέλα.

Η δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, χαρακτήρισε το αντικείμενο αυτό “πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο” λέγοντας μάλιστα ότι αυτή είναι η εκτίμηση των αστυνομικών.

«Υπάρχει μία σημαντική μαρτυρία πολύ διαφωτιστική για το έγκλημα, ίσως δύο μαρτυρίες, γιατί είναι ζευγάρι, κατέθεσαν στις αρχές και είχαν στην κατοχή τους ένα στοιχείο που σχετίζεται με το έγκλημα, είναι ένα σημαντικό στοιχείο εκτιμούν οι αρχές, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων. 

Σε ερώτηση αν πρόκειται για τσάντα ή πορτοφόλι, η δικηγόρος αρνήθηκε να απαντήσει. 

Πρόσθεσε πάντως ότι το στοιχείο αυτό μαζί με τις μαρτυρίες μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση.

Οι αστυνομικοί έως τώρα προσανατολίζονται κυρίως προς την κατεύθυνση της ληστείας. Τα 14 χτυπήματα ωστόσο προδίδουν και μένος έναντίον της άτυχης εφοριακού.

Δειτε Επισης

«Δεν είχα σκοπό να στοχοποιήσω την ηγεσία» διευκρινίζει ο Αναστασιάδης-«Δεν θα διστάσω να είμαι αυστηρότερος»
«Ο δικαστής με τη 19χρονη Βρετανίδα επικρίθηκε έντονα για το εσφαλμένο της απόφασης και πήρε προαγωγή»
Συγκλονίζουν οι λεπτομερείες για το παιδί 22 μηνών στη Λεμεσό-«Η μητέρα το έβαλε στο μπάνιο με ζεστό νερό»
Με δόσεις τα ευρήματα για το Κράτος Μαφία-«Ανακριβείς και παραπλανητικές» απαντά η Αρχή στις πληροφορίες για το πόρισμα
Εξοργισμένη η Κυβέρνηση με το podcast Φειδία με Τατάρ-«Προσπάθεια εργαλειοποίησης από το ψευδοκράτος»
Δεκάδες νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα-Κάλεσμα Τραμπ σε Χαμάς να συμφωνήσει σε 60ήμερη εκεχειρία
Επιστολή ψευδοκράτους προς ΓΓ-«Εκστρατεία εθνοκάθαρσης κατά τ/κ, με στόχο την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα»
Έντονη αντίδραση ΔΗΚΟ για τη συνέντευξη Φειδία από Τατάρ-«Πιόνι της τουρκικής διπλωματίας και των ΜΜΕ»
Στη δημοσιότητα φωτογραφίες δύο προσώπων για την κλοπή από χρυσοχοείο
Με κενά η στελέχωση ναυαγοσωστικών πύργων στην Πάφο-Έλλειψη ενδιαφέροντος από ναυαγοσώστες για εργοδότηση