Λουτρό αίματος στην καρδιά της Νέας Υόρκης (pics&vid)

Λουτρό αίματος το απόγευμα της Τρίτης στην καρδιά της Νέας Υόρκης, όπου οδηγός παρέσυρε με το φορτηγάκι του πεζούς.

Οι αρχές ασφαλείας αντιμετωπίζουν το περιστατικό που σημειώθηκε στο νότιο Μανχάταν, ως τρομοκρατική επίθεση, σύμφωνα με πηγή των υπηρεσιών επιβολής του νόμου. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για τις εξελίξεις ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο ανακοίνωσε πως από την επίθεση σκοτώθηκαν τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι ενώ άλλοι 12 τραυματίστηκαν, κάνοντας λόγο για μια "ιδιαίτερα θρασύδειλη τρομοκρατική ενέργεια".

Νωρίτερα, η αστυνομία της Νέας Υόρκης με μήνυμά της στο Twitter έκανε λόγο για "νεκρούς και τραυματίες" χωρίς να διευκρινίσει τον ακριβή αριθμό, και λίγο αργότερα αναφέρθηκε η ύπαρξη δύο νεκρων.


Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα όχημα κινήθηκε στη λωρίδα που προορίζεται για τους πεζούς και τους ποδηλάτες, παρασύροντας και σκοτώνοντας "πολλούς ανθρώπους". Το όχημα συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, ο ύποπτος βγήκε από αυτό κρατώντας ένα ψεύτικο όπλο και δέχτηκε πυροβολισμό από αστυνομικούς, και συνελήφθη.
 

Στις έρευνες για την υπόθεση, εκτός από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, μετέχει και το FBI, ενώ η περιοχή, κοντά στο δημαρχείο της πόλης, έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς.

 

Δειτε Επισης

«Καζάνι που βράζει» η Μέση Ανατολή-Γιατί το Ισραήλ βομβαρδίζει τώρα τη Συρία
Ο πρωθυπουργός του Κατάρ θα συναντηθεί με Τραμπ εν μέσω διαπραγματεύσεων για εκεχειρία στη Γάζα
Νέα εκεχειρία με τους Δρούζους ανακοίνωσε η Συρία-Πάνω από 300 νεκροί από την Κυριακή
Ο Νετανιάχου καλεί τους Δρούζους να μην περνούν τα σύνορα με τη Συρία
Νέες ισραηλινές επιθέσεις στο κέντρο της Δαμασκού-Χτυπήματα σε κυβερνητικά κτίρια (vids)
Έτοιμο να απαντήσει το Ιράν σε τυχόν νέα επίθεση από Ισραήλ-«Σκύλος με λουρί των ΗΠΑ και καρκινικός όγκος»
ΒΙΝΤΕΟ: Το ισραηλινό χτύπημα στη Δαμασκό σε live μετάδοση από τηλεοπτικά κανάλια
Ισραηλινή επίθεση στη Δαμασκό-Για κτύπημα στο Αρχηγείου του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Συρίας κάνουν λόγο οι IDF
Ποινή φυλάκισης ενός έτους και οκτώ μηνών στον Ιμάμογλου αλλά όχι πολιτική απαγόρευση
Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στο αρχηγείο του Συριακού στρατού στη Δαμασκό