Αρχίζει τη λειτουργία του το Γερμανικό Ογκολογικό της Λεμεσού
09:51 - 30 Οκτωβρίου 2017

Ανοίγει τις πύλες του σήμερα το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, στην περιοχή Σφαλαγγιώτισσας στον Άγιο Αθανάσιο, με στόχο να καταστεί ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης στον τομέα του, προσφέροντας υψηλού επιπέδου θεραπευτικές ογκολογικές υπηρεσίες.Η επένδυση για το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ.
Στο κέντρο εμπνευστής του οποίου είναι ο δρ. Νίκος Ζάμπογλου, θα λειτουργήσει σύγχρονο τμήμα εξωτερικής και επεμβατικής ακτινοθεραπείας, το οποίο θα προσφέρει υπηρεσίες που υπολογίζεται ότι θα προσελκύσουν και ασθενείς από το εξωτερικό.
Στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο θα προσφέρεται η σύγχρονη διαγνωστική εξέταση PET Scan έτσι ώστε να μην αναγκάζονται ασθενείς να ταξιδεύουν πια στο εξωτερικό για αυτή την εξέταση.