Πόλεμος νεύρων και κινήσεων τακτικής στο ΔΗΚΟ

Με την ηγεσία του κόμματος από την μια να υποβαθμίζει και να δείχνει να μην ανησυχεί από τις παραιτήσεις των τελευταίων ημερών, και με τα στελέχη της αποκαλούμενης εσωκομματικής αντιπολίτευσης από την άλλη να συντονίζουν τα επόμενα βήματα και κινήσεις τους, στο ΔΗΚΟ καλά κρατεί ο εμφύλιος πόλεμος των δύο αντιπαρατιθέμενων στρατοπέδων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έρχεται κύμα παραιτήσεων στο ΔΗΚΟ, άνοιξε την πόρτα ο Ανδρέας Ιατρόπουλος
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραιτήθηκαν άλλα επτά μέλη του ΔΗΚΟ μετά τον Ιατρόπουλο

Ένας πόλεμος εμφανής με τον πιο έντονο τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου υποστηρικτές της κάθε πλευράς βγάζουν καθημερινά μαχαίρια και ανταλλάζουν ανελέητα πυρά, ενώ την ίδια ώρα σε ηγετικό επίπεδο και οι δύο πλευρές δείχνουν να έχουν επιδοθεί σ’ ένα παιχνίδι τακτικής για γερά νευρά, αναμένοντας οι μεν τους δε, και οι δε την κατάλληλη χρονική στιγμή για το επόμενο κτύπημα.
 
Την περασμένη Παρασκευή υπενθυμίζεται πως παραιτήθηκαν συνολικά οκτώ μέλη του ΔΗΚΟ, ενώ είχε προηγηθεί και η παραίτηση του αντιπροέδρου του κόμματος Χρίστου Πατσαλίδη πριν από μια βδομάδα.
 
Το Σάββατο, την παραίτησή του από μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής του ΔΗΚΟ Κερύνειας, Γραμματέας της Τοπικής Επιτροπής ΔΗΚΟ Ψιμολόφου και από μέλος Προσφυγικών Θεμάτων Επαρχίας Κερύνειας, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook o Γεώργιος Εδουάρδου Φτανού.
 
«Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια βλέπουμε και ζούμε εσκεμμένη έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των συλλογικών οργάνων του κόμματος και την πλήρη και  εσκεμμένη περιφρόνηση προς εκλεγμένα στελέχη διχάζοντας μόνο και μόνο το ΔΗΚΟ», έγραψε μεταξύ άλλων ο κ.  Εδουάρδου.
 
 
Ενώ στα σχόλια που ακολούθησαν την ανακοίνωση της παραίτησής του, παρέθεσε το πιο κάτω κείμενο:
 
«Αγαπητοί μου φίλοι, αυτή είναι η κάρτα μου την οποία όταν έγραφα τα ακόλουθα ‘’Ήθος-Ειλικρίνεια -Αφοσίωση - Εκτίμηση-Σεβασμός-Επικοινωνία’’, έβγαιναν με χαρά από μέσα μου και μάλιστα όλα αυτά τα χρόνια τα ακολουθούσα και τα εφάρμοζα πιστά για όλους και δεν κοιτούσα ποτέ μου αν είχα το οποιοδήποτε συμφέρον σε όλες τις καλές πράξεις που έχω κάνει σε αρκετούς συμπολίτες - συνανθρώπους μας.
 Δυστυχώς, τόσα χρόνια στα δρώμενα του ΔΗΚΟ έχω δεχθεί ανελέητο πόλεμο και πισώπλατες μαχαιριές και μάλιστα από συναγωνιστές-άτομα του ΔΗΚΟ που δεν σέβονταν τουλάχιστον το γεγονός ότι είμαστε εκλελεγμένα στελέχη του ΔΗΚΟ .
 
Έχω προσφέρει αρκετά στο ΔΗΚΟ όλα αυτά τα χρόνια και ποτέ μου δεν ζήτησα ανταλλάγματα επειδή το είχα βαθιά μέσα στην καρδιά μου , το οποίο δεν είναι χθεσινό ή σημερινό αλλά έχει βαρύ όνομα ως κόμμα και το οποίο ανήκει στους χιλιάδες συναγωνιστές και όχι σε 5-10 άτομα όπως πιστεύουν ορισμένοι .
 
Αποχωρώ με βαριά καρδιά, όχι ότι θα κερδίσω ή θα χάσω κάτι και το μόνο που κέρδισα όλα αυτά τα χρόνια είναι την εκτίμηση του κόσμου ανεξαρτήτου ηλικίας και πολιτικών πιστεύω και όποιος με χρειαζόταν πάντα βρισκόμουν δίπλα του όπως θα συνεχίσω και στο μέλλον...πιστεύω... και το πιο βασικό, ποτέ μου δεν έβαλα τις θέσεις που κατέχω-κατείχα στον χώρο εργασίας μου για να έχω εύνοια και απλά είμαι ο πιο αδύνατος ‘’κρίκος’’, που τον ρίχνουν αριστερά και δεξιά κάθε λίγο και λιγάκι όπως το μπαλάκι .
 
Καλή συνέχεια σε όλους φίλοι μου με την ευχή να βρεθεί η πολυπόθητη λύση του κυπριακού προβλήματος, η οποία θα είναι βιώσιμη και προς το συμφέρον όλων των προσφύγων που επιθυμούν να επιστρέψουν στα χωριά τους και στις περιουσίες τους!!!»

Δειτε Επισης

Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Βγήκαν στους δρόμους και διαμαρτυρήθηκαν για την Παλαιστίνη-«Να μπει τέλος στην αιματοχυσία»
Ικανοποίηση ΠτΔ για την ανακοίνωση Morningstar DBRS-«Επιβεβαιώνει την ορθότητα οικονομικής πολιτικής »
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
GSI και εξελίξεις στη Μέση Ανατολή συζήτησαν Νίκος Χριστοδουλίδης και Εμανουέλ Μακρόν