Προεδρικά συγχαρητήρια στην Άντρη Κούννου του Reporter

Τα δημόσια συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δέχθηκε η δημοσιογράφος του Reporter Άνδρη Κούννου, η οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο του Παγκύπριου Διαγωνισμού για το καλύτερο δημοσιογραφικό κείμενο, που είχε προκηρύξει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων(ΚΥΠΕ), με την υποστήριξη της Ένωσης Συντακτών Κύπρου και την ευγενή χορηγία της RCB Bank Ltd.   
 
Η Άντρη Κούννου κέρδισε το πρώτο βραβείο για το ρεπορτάζ της με τίτλο: «Ζητώ συγγνώμη-Ο πατέρας του 12χρονου από τον οποίο ξεκίνησε η φωτιά στη Σολέα μιλά για πρώτη φορά», που δημοσιεύθηκε στον «Reporter».
 
Το Α’ Βραβείο συνοδεύεται με χρηματικό ποσό ύψους 1.500 ευρώ και δωρεάν διαμονή μία εβδομάδα στο Δημοσιογραφικό Χωριό.   
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πρώτο βραβείο για το καλύτερο δημοσιογραφικό κείμενο στην Άντρη Κούννου
 
«Η δημοσιογραφία ελέγχει την εξουσία και βοηθά την κοινωνία να βελτιωθεί. Συγχαρητήρια στην @Andri_Kou  για το Α΄ βραβείο καλύτερου κειμένου», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δειτε Επισης

Επαναλειτουργεί το σύστημα Tax For All στις 21 Ιουλίου-Παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η υποβολή
Σημαντική η δικοινοτική συνεργασία για το περιβάλλον-«Ξεκινάει εκστρατεία αναγνώρισης των προβλημάτων»
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Το ΚΕΒΕ καταδικάζει τα απεργιακά μέτρα στα ξενοδοχεί-Ζητά πρωτοβουλίες από τον υπουργό Εργασίας
Υπ. Παιδείας: Η κατοχή είναι η τραγικότερη σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ελληνισμού
Ευχαριστίες Μποτσουάνα για μεγάλη αποστολή φαρμάκων από την Κύπρο
Πώς απαντά η Υπ. Ασύλου για την «Ομάδα Σύροι στην Κύπρο»-«Αποτελείται από δημόσιο υπάλληλο»
Στο 80%-85% η πληρότητα των ξενοδοχείων τον Ιούλιο
Τελεσίγραφο από ξενοδοχοϋπαλλήλους προς εργοδότες-Εφαρμογή συμφωνίας για συλλογικές συμβάσεις ή λήψη μέτρων
Τελεσίγραφο ενός μηνός από τους μεταφορείς Α’-Ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις