Ούτε ένα σεντ από το ταμείο του κράτους για τον απολογισμό Αναστασιάδη

Ούτε ένα σεντ από το ταμείο του κράτους δεν δαπανήθηκε για την εκδήλωση απολογισμού του έργου του Προέδρου της Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε στις 14 του μήνα στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία, και κατά την οποία ο Νίκος Αναστασιάδης εξήγγειλε και την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.
 
Την κατηγορηματική αυτή απάντηση έδωσε μέσω twitter o Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου, στην ενέργεια του Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών Γιώργου Περδίκη, να ζητήσει όπως «συζητηθεί το θέμα των καταγγελιών για διασπάθιση δημοσίου χρήματος από την ενέργεια του Προέδρου Αναστασιάδη να οργανώσει προεκλογική φιέστα, με πρόφαση την παρουσίαση του κυβερνητικού έργου της πενταετίας του και κατά την ίδια εκδήλωση να εξαγγείλει με πανηγυρικό τρόπο την υποψηφιότητα του για τις προσεχείς προεδρικές εκλογές».
 
«Ποιος πλήρωσε τα έξοδα της εκδήλωσης; Ποιος πλήρωσε τα ενοίκια της αίθουσας, τις προσκλήσεις, τα γραπτά μηνύματα και τηλέφωνα;» ρώτησε ο κ. Περδίκης.
 
Σημειώνεται πως παρά τις διαφωνίες των παρόντων βουλευτών του ΔΗΣΥ, κατά τη σημερινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου-με πρόταση του Κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών-, αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από τον Γενικό Ελεγκτή να ελέγξει αν έγιναν δαπάνες από τα δημόσια ταμεία, και εάν αυτό έχει συμβεί και σε προηγούμενες περιπτώσεις.
 
Όπως έχει προαναφερθεί, απάντηση στον Γιώργο Περδίκη έδωσε ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Μιχάλης Σοφοκλέους, ενώ… μπηχτή για τον πρόεδρο των Οικολόγων υπήρξε από τον αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Βίκτωρα Παπαδόπουλο.

 

 

Δειτε Επισης

«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Βγήκαν στους δρόμους και διαμαρτυρήθηκαν για την Παλαιστίνη-«Να μπει τέλος στην αιματοχυσία»
Ικανοποίηση ΠτΔ για την ανακοίνωση Morningstar DBRS-«Επιβεβαιώνει την ορθότητα οικονομικής πολιτικής »
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
GSI και εξελίξεις στη Μέση Ανατολή συζήτησαν Νίκος Χριστοδουλίδης και Εμανουέλ Μακρόν
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996
Έπεσαν οι υπογραφές για τη διακρατική συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας για την ηλεκτρική διασύνδεση
Υπερκομματική η εκδήλωση έξω από το Προεδρικό για την παύση Οδυσσέα-Μήνυμα κατά της διαφθοράς
Έντονη ανησυχία ΠτΔ για εξελίξεις στη Μέση Ανατολή-Επικοινώνησε με Πρωθυπουργούς Λιβάνου και Ισραήλ