Επέστρεψε από το εξωτερικό και τον εκτέλεσαν – Νέα στοιχεία στην ενέδρα Χατζησάββα

Νεκρός 4 μέρες μετά την ενέδρα ο Κυριάκος Χατζησάββας ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής, εκτελεστής του έστησε καρτέρι, και στην θέα του στόχου πάτησε τη σκανδάλη πυροβολώντας τον στο κεφάλι.
 
Ο 47χρονος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και οι ιατροί δεν του έδιναν ελπίδες για ζωή.
 
Ως εκ τούτου, η οικογένεια του θύματος έδωσε σήμερα το πρωί την συγκατάθεση της για να αποσυνδεθεί από την μηχανική υποστήριξη και όπως προηγουμένως δωριστούν τα όργανα του. Έτσι, άλλος ένα πρόσωπο προστίθεται στην λίστα των νεκρών με φόντο τον υπόκοσμο.
 
 
Σε ότι αφορά της έρευνες της αστυνομίας, μέχρι στιγμής παραμένουν στο σκοτάδι αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε που να οδηγεί τους ανακριτές σε συλλήψεις.  
 
Ο εκτελεστής, που «χτύπησε» από μακρινή απόσταση, φαίνεται να ήταν επαγγελματίας αφού πίσω του δεν άφησε κανένα ίχνους, ούτε κάλυκες, ενώ εκτιμάται ότι είναι «εισαγόμενος» που έφθασε στην Κύπρο για να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου, χωρίς βέβαια να αποκλείεται ότι έφθασε από τα κατεχόμενα. Γεγονός που οδήγησε τους ανακριτές για έρευνες στα οδοφράγματα.
 
Όπως διαφαίνεται από τις έρευνες, ο πληρωμένος δολοφόνος είχε στήσει καρτέρι στον Χατζησάββα και γύρω στις 3 και 45 όταν κατέβηκε από το όχημα του και ενώ βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης, δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Χατζησάββας βρισκόταν στο εξωτερικό, και δυο μέρες μετά την άφιξη του στην Κύπρο εκτελέστηκε το συμβόλαιο θανάτου το οποίο παρομοιάζει με αυτό του επιχειρηματία Άντρου Ροδοθέου αφού ο εκτελεστής δεν άφησε ίχνος πίσω του. Επίσης και στις 2 περιπτώσεις ο εκτελεστής «χτύπησε» από μακρινή απόσταση και χάθηκε μέσα στο σκότος.
 
Ο 47χρονος, o οποίος δήλωνε άνεργος, ήταν πρώην ιδιοκτήτης καμπαρέ στην Αγία Νάπα ενώ κατά το 2008 διαπράχθηκε εναντίον του ξανά απόπειρα φόνου έξω από το καμπαρέ Οθέλλος.  
 
 
Στους 11 οι νεκροί της Αγίας Νάπας
 
Η δολοφονία του Κυριάκου Χατζησάββα ήταν η δεύτερη εγκληματική ενέργεια που διαπράττεται το 2017, αφού η πρώτη ήταν η δολοφονία του επιχειρηματία Άντρου Ροδοθέου από άριστο επαγγελματία εκτελεστή.
 
Στο επίκεντρο και πάλι η Αγία Νάπα, όπου τα βλέμματα είναι στραμμένα στην συγκεκριμένη περιοχή τα τελευταία χρόνια αφού διαπράχθηκαν οι μεγαλύτερες μαζικές δολοφονίες. Το πενταπλό φονικό και το τετραπλό φονικό καθώς και η δολοφονία Γιάννη Καλοψιδιώτη με τους αντιπάλους να καταφέρνουν να ξεκληρίσουν ολόκληρη την οικογένεια.  
 
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, από το 2011 – 2017 διαπράχθηκαν στην Λευκωσία 6 δολοφονίες, στην Λάρνακα 2, στην Λεμεσό 1 (το θύμα όμως ήταν από τη Λευκωσία και είχε μεταβεί για επίσκεψη) και στην Αγία Νάπα. Φόντο των αναφερόμενων δολοφονιών ο υπόκοσμος και οι φατρίες.

Δειτε Επισης

Παραμένει στα κατεχόμενα η σορός του άτυχου Φώτη Φωτίου-Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του
Στο κελί ο 25χρονος που συνελήφθη από τις Αρχές μετά τα επεισόδια-Πιάστηκε με ρόπαλα, σπρέι και κουκούλα
«Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο Κύπρου η έκθεση Moneyval»-Ικανοποίηση ΕΚΚ για τα ευρήματα
Πρόλαβαν τα χειρότερα από την πυρκαγιά που ξέσπασε στα Λαγουδερά-Ψάχνουν τα αίτια
Άρχισαν να γράφουν οι κάμερες που τοποθετήθηκαν στα δυο σημεία του Στροβόλου
Φωτιές, πέτρες και μολότοφ έξω από το Παπαδόπουλος-Απάντησαν με χρήση δακρυγόνων οι ΜΜΑΔίτες
Aνέκοψαν για έλεγχο 22χρονο στον Άγιο Δομέτιο και βρήκαν στην κατοχή του κοκαΐνη-Χειροπέδες και σε 62χρονο
Τους τσάκωσαν με κάνναβη και χιλιάδες ευρώ στην κατοχή τους-Χειροπέδες σε τέσσερις για εμπορία ναρκωτικών
Έλαβαν κλήση οι μοναχοί και παρουσιάζονται ενώπιον της Εκκλησιαστικής Ανακριτικής Επιτροπής
Στάθηκε στη σύναξη για φαγητό μετά την ενέδρα στο «Δημητρούι» το Εφετείο-Το σκεπτικό της απόφασης