Θρυμματισμένη σφαίρα στο κεφάλι του Χατζησάββα – Η νεκροτομή θα δείξει τον τύπο του όπλου

Νεκρός  ο Κυριάκος Χατζησάββας, 47 χρόνων από την Αγία Νάπα, εναντίον του οποίου διενεργήθηκε απόπειρα φόνου τα ξημερώματα της Κυριακής, 22 Οκτωβρίου, ενώ η οικογένειά του έδωσε τη συγκατάθεσή της για δωρεά των οργάνων του.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Γιώργος Οικονόμου, Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου, ανέφερε ότι «οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται προς εξιχνίαση της υπόθεσης, ανακρίνονται διάφορα ύποπτα πρόσωπα, αξιολογούνται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που παραλήφθηκαν από την ευρύτερη περιοχή της Αγίας Νάπας σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί οτιδήποτε που θα οδηγήσει στους δράστες της απόπειρας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οτιδήποτε θετικό».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού που θα διενεργηθεί από τους ιατροδικαστές. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, στον εγκέφαλο του Χατζησάββα υπήρχαν κάποια μεταλλικά θραύσματα και αναμένεται πως η νεκροτομή ενδεχομένως να δείξει τον τύπο του όπλου που χρησιμοποιήθηκε για την απόπειρα φόνου εναντίον του».
 

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις  πέντε το πρωί της Κυριακής, 22 Οκτωβρίου 2017, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας για ύπαρξη τραυματισμένου ατόμου στον ισόγειο χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων που βρίσκονται στην οδό Τεύκρου Ανθία στην Αγία Νάπα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας όπου και εντόπισαν σε λίμνη αίματος στο έδαφος ένα άτομο που έφερε τραύμα από πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι. Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο τραυματίας είναι ο Κυριάκος Χατζησάββας, 47 χρόνων από την Αγία Νάπα, ο οποίος βρισκόταν δίπλα από το αυτοκίνητο του, στο χώρο στάθμευσης του συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου διέμενε.

Ο Χατζησάββας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, ωστόσο επειδή η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς εξαιρετικά κρίσιμη, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σημειώνεται ότι εναντίον του Κυριάκου Χατζησάββα είχε σημειωθεί απόπειρα φόνου και το 2008 και πάλι στην Αγία Νάπα. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Μπορέλ: Η ΕΕ καταδικάζει παραβιάσεις στον κυβερνοχώρο από ελεγχόμενους από Ρωσία
Χωρίς ρεύμα περιοχές της Λευκωσίας λόγω βλάβης
Στη φυλακή ο νονός που ασέλγησε στο βαφτιστήρι του στην Κρήτη-«Με προκάλεσε» είπε και δήλωσε άρρωστος
Νέο θρίλερ με πληροφοριοδότη κατά της Boieng-Πέθανε μετά από μυστηριώδη λοίμωξη
Έμειναν με άδειες τις τσέπες το Πάσχα χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι-«Τελικά τα €100 έγιναν €50 διότι τα μοίρασαν»
Κραυγή απόγνωσης από τον πατέρα δεκάμηνου βρέφους-«Θα πέθαινε στα χέρια της μάνας του»
Στο κελί ο 25χρονος που συνελήφθη από τις Αρχές μετά τα επεισόδια-Πιάστηκε με ρόπαλα, σπρέι και κουκούλα
Παραδόθηκαν σε 160 οικογένειες κουπόνια και πακέτα με τρόφιμα για το Πάσχα
Τήρησαν και φέτος το έθιμο της αναπαράστασης της μεταφοράς του Σταυρού στον Κάθηκα (pics&vid)
Καρογιάν: Πρωταρχική επιδίωξη της ΔΗΠΑ να τερματιστεί η κατοχή