Θρυμματισμένη σφαίρα στο κεφάλι του Χατζησάββα – Η νεκροτομή θα δείξει τον τύπο του όπλου

Νεκρός  ο Κυριάκος Χατζησάββας, 47 χρόνων από την Αγία Νάπα, εναντίον του οποίου διενεργήθηκε απόπειρα φόνου τα ξημερώματα της Κυριακής, 22 Οκτωβρίου, ενώ η οικογένειά του έδωσε τη συγκατάθεσή της για δωρεά των οργάνων του.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Γιώργος Οικονόμου, Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου, ανέφερε ότι «οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται προς εξιχνίαση της υπόθεσης, ανακρίνονται διάφορα ύποπτα πρόσωπα, αξιολογούνται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που παραλήφθηκαν από την ευρύτερη περιοχή της Αγίας Νάπας σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί οτιδήποτε που θα οδηγήσει στους δράστες της απόπειρας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οτιδήποτε θετικό».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού που θα διενεργηθεί από τους ιατροδικαστές. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, στον εγκέφαλο του Χατζησάββα υπήρχαν κάποια μεταλλικά θραύσματα και αναμένεται πως η νεκροτομή ενδεχομένως να δείξει τον τύπο του όπλου που χρησιμοποιήθηκε για την απόπειρα φόνου εναντίον του».
 

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις  πέντε το πρωί της Κυριακής, 22 Οκτωβρίου 2017, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας για ύπαρξη τραυματισμένου ατόμου στον ισόγειο χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων που βρίσκονται στην οδό Τεύκρου Ανθία στην Αγία Νάπα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας όπου και εντόπισαν σε λίμνη αίματος στο έδαφος ένα άτομο που έφερε τραύμα από πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι. Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο τραυματίας είναι ο Κυριάκος Χατζησάββας, 47 χρόνων από την Αγία Νάπα, ο οποίος βρισκόταν δίπλα από το αυτοκίνητο του, στο χώρο στάθμευσης του συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου διέμενε.

Ο Χατζησάββας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, ωστόσο επειδή η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς εξαιρετικά κρίσιμη, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σημειώνεται ότι εναντίον του Κυριάκου Χατζησάββα είχε σημειωθεί απόπειρα φόνου και το 2008 και πάλι στην Αγία Νάπα. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα μειώσουν μονομερώς τους δασμούς στην Κίνα, το 80% ήταν ένα νούμερο που πέταξε ο Τραμπ
Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»