Καλοστημένη κομπίνα η κλοπή των κυνηγετικών σκύλων στην Κύπρο

 
Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου αναφέρει σε ανακοίνωση του, ότι παρακολουθεί εδώ και αρκετό το θέμα της έξαρσης των κλοπών κυνηγετικών σκύλων (συνήθως μεγάλης αξίας).

Όπως σημειώνει, μέσα από  πληροφορίες που φτάνουν στο Κόμμα από ανώνυμους ή επώνυμους πολίτες,  βγαίνει το συμπέρασμα ότι πρόκειται για υπόθεση μιας καλοστημένης κομπίνας όπου εμπλέκονται αθίγγανοι που κατοικούν στις κατεχόμενες περιοχές με πιθανούς συνεργάτες στις ελεύθερες περιοχές.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου μετά από αυτές τις εξελίξεις και τις πληροφορίες και θέλοντας  να βοηθήσει όσο γίνετε περισσότερο να σταματήσει αυτό το παράνομο και απαράδεκτο εμπόριο θα δώσει όλη την πληροφόρηση στον Αρχηγό Αστυνομίας  και θα ενημερώσει και τον Υπουργό Δικαιοσύνης αλλά και όλους όσοι έχουν την ευθύνη της παρακολούθησης των οδοφραγμάτων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Ξεκάθαρος ο Παπαναστασίου-Η επέκταση της εμπορίας ρύπων δεν θα έχει άμεσες επιπτώσεις
Έρχονται αυξήσεις 3% στο ρεύμα-Από την επόμενη διμηνία θα εμφανιστεί στους λογαριασμούς
Ανάσα από τις υψηλές θερμοκρασίες-Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Κλιματιζόμενοι χώροι διαθέσιμοι στους πολίτες λόγω καύσωνα από Δήμο Λεμεσού
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού τη Δευτέρα
Συνεχίζεται η προσπάθεια για την ΑΤΑ, λένε συνδικαλιστές μετά τη συνάντηση με Υπ. Εργασίας
Απαντά στους Εικαστικούς Καλλιτέχνες ο Δήμος Λευκωσίας-Δηλώνει πρόθυμος να συζητήσει κατάρτιση νέας συμφωνίας
Ο Δήμος Λευκωσίας πήρε το κτήριο στέγασής του, ανέφερε το Σωματείο Εικαστικών Καλλιτεχνών
Ικανοποίηση Δήμου Στροβόλου για ανταπόκριση Κυβέρνησης σε προτάσεις του
Σημαντικό βήμα για αυτονομία θεωρούν οι ΕΟΑ τη ρύθμιση που ψήφισε η Βουλή