Φιλανθρωπική εκδήλωση «Στο τέλος ξυρίζουν τον … Δήμαρχο» διοργανώνεται στην Αραδίππου

Μια πρωτότυπη φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνεται την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στον Δήμο Αραδίππου υπό τον τίτλο «Στο τέλος ξυρίζουν τον … Δήμαρχο».
 
Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Αραδίππου αναφέρεται ότι «την εκδήλωση ανθρωπιάς, αγάπης και ευαισθητοποίησης συνδιοργανώνουν το «Ταμείο Βασούλα Ελευθερίου» και το «Ιδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου» με στόχο την  οικονομική ενίσχυση παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις. Η φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Στο τέλος ξυρίζουν τον … Δήμαρχο», θα αρχίσει στις 17.30 το απόγευμα της Τρίτης 24ης Οκτωβρίου στην Πλατεία Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου».
 
Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος οι γνωστοί τραγουδιστές Λούκας  Γιώρκας και Χρίστος Σίκκης, Πολιτιστικοί Ομιλοι και Σχολές Χορού της Αραδίππου και νεαρά ταλέντα. Στο τέλος της βραδιάς ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης θα «θυσιάσει» το μουστάκι του το οποίο διαθέτει εδώ και 35 χρόνια.
 
Στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης, την οποία στηρίζουν τοπικές εταιρείες και άλλοι οργανισμοί και ιδιώτες, θα λειτουργούν παιχνίδια για παιδιά και νέους ενώ θα πωλούνται φαγητά, ποτά και γλυκά.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Άνδρας επιτέθηκε και κτύπησε υπάλληλο του Δήμου Παραλιμνίου γιατί του μετακίνησε τις πετσέτες από ξαπλώστρα
Νέες απειλές Γιλμάζ για διώξεις σφετεριστών-«Θα δουν τις συνέπειες αυτού στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε αποθήκη νηπιαγωγείου στο Τσέρι-Επεκτάθηκε σε πέργολα και αλουμινένια είσοδο
Προστατεύθηκαν δυο κατοικίες από την πυρκαγιά στην Πάφο-Τέθηκε υπό έλεγχο
Σε κινητοποίηση οι δυνάμεις πυρόσβεσης για πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Τάλας και Κισσόνεργας
Φιντάν: «Δυο κράτη και δυο λαοί στην Κύπρο»
Τριπλός θάνατος στο Ελληνικό-Αντιφάσεις της αποκλειστικής νοσοκόμας, ύποπτη αλλαγή κωδικών και νέα μαρτυρία
«Ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι γέννησα από το ραδιόφωνο… Σε τρυφερή ηλικία εγκαταλείψαμε τους γονείς μας»
Επικοινωνία ΤΟΜ με ιδιοκτήτες οχημάτων Citroën που φέρουν ελαττωματικό αερόσακο Takata
Γιατί είναι αβέβαιο το αποτέλεσμα του πολέμου Ισραήλ-Ιράν ακόμη και με εμπλοκή των ΗΠΑ