Πολυεκατομμυριούχος κληρονόμος σκότωσε τους έξι πεζούς με την Lexus της

Υπό κράτηση για τρεις μέρες έχει τεθεί μια 20χρονη «χρυσή» κληρονόμος από το Χάρκοβο της Ουκρανίας, η οποία πέρασε με κόκκινο και σκότωσε με το αυτοκίνητό της σε έξι πεζούς, μεταξύ των οποίων ήταν και μια 15χρονη μαθήτρια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρχές, η Αλιόνα Ζαΐτσεβα παραβίασε το κόκκινο φανάρι το βράδυ της Τετάρτης και ανέβηκε με την Lexus της στο πεζοδρόμιο, στο οποίο βρίσκονταν δεκάδες άτομα εκείνη τη στιγμή.
 
Η 20χρονη, η οποία είναι κόρη του πολυεκατομμυριούχου στον τομέα της ενέργειας Βασίλι Ζαΐτσεβ, δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι η σκηνή του πολύνεκρου δυστυχήματος έμοιαζε με «μακελειό» και πρόσθεσε ότι το πλήθος κινήθηκε απειλητικά ενάντια στην Αλιόνα Ζαΐτσεβα όταν βγήκε από τη Lexus της, θέλοντας να την λιντσάρει. Ωστόσο, την γλίτωσαν οι σωματοφύλακές της, οι οποίοι την ακολουθούσαν με δύο τζιπ.
 
 
Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος της και εάν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 10 ετών.

Δειτε Επισης

Κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν ζητά ο Γκουτέρες-«Αποφύγετε διεθνοποίηση της σύγκρουσης»
Απαντά στο Ισραήλ η Τουρκία-«Αβάσιμες συκοφαντίες και άθλια ψέματα εναντίον της χώρας και του Προέδρου μας»
Τραμπ σε Πούτιν-«Κάνε μου μια χάρη, ασχολήσου πρώτα με τη Ρωσία, μπορείς να ανησυχήσεις αργότερα για τη Μ. Ανατολή»
CNN: Και τρίτο αμερικανικό αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή
Το Ισραήλ έπληξε την περιοχή όπου βρίσκεται υπόγειο καταφύγιο του Χαμενεΐ-
Ο Τραμπ δεν αποκλείει χτύπημα στο Ιράν-«Υπονόησαν ότι θα έρθουν στον Λευκό Οίκο για συνομιλίες, είναι πολύ αργά»
BINTEO: Μέσα στον φόβο γεννήθηκε η ελπίδα-Tρίδυμα στο Ισραήλ ήρθαν στον κόσμο εν μέσω βομβαρδισμών
Χαμενεΐ: Το Ισραήλ έκανε τεράστιο λάθος και θα τιμωρηθεί, οι ΗΠΑ θα υποστούν συνέπειες αν μας επιτεθούν
Ερντογάν για Νετανιάχου: Έχει ξεπεράσει από καιρό τον Χίτλερ στο έγκλημα της γενοκτονίας
Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο γιος του ανασύρθηκε νεκρός στο Κίεβο